Sjukgymnastik

Kvällen igår avslutades också med en rejäl spya, trevligt värre eller hur....
Idag har jag tack och lov sluppit att kräkas, men efter frukosten började jag må lite illa, men det gick över.

Jag har träffat min sjukgymnast idag och fick genast förtroende för henne. Hon kollade hur min ryggrad såg ut och lite sånt, när jag sen skulle böja mig framåt så märkte hon att min högra fog? "gled" iväg innan den vänstra. Hon rövade även att böja upp mina ben och det vänstra benet fick hon i 70 grader medans det högra bara kom upp i 60 grader.
Efter att hon hade knäckt till lite grann så fick hon båda benen i 70 grader så det var hon nöjd med. På måndag är det dags för mitt nästa besök där och då blir det vattengympa för gravida.

Jag kommer inte att jobba helgen som planerat utan jag har sjukskrivit mig och ska tänka på allt det hon har sagt och försöka ta det lugnt. Så får vi se hur det känns efter måndagens träning.

Hon rekomenderade mig även att cykla, det sliter inte lika mycket som att gå. Ska jag vara ute och gå så ska jag inte gå långa promenader, så nu är det promenader där jag tar små steg på som gäller för mig.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag fick precis samma råd som dig; cykla och kortare promenader med små korta steg:o) Var beredd på att även känna av fogarna efter förlossningen, det gjorde jag i flera veckor. Men det är det värt!!!:o))



Stackare som ska må illa nu. Jag fick kväljningar när jag borstade tänderna under graviditeten men det gick inte längre än så.



Ta hand om dig och prioritera dig och bebis före något annat.



KRAM!

2010-05-20 @ 09:42:04
URL: http://www.barnlangtan.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback