1:a advent

Idag har jag, Cornelia och mamma/mormor varit på skyltsöndag i stan. Var riktigt mysigt att se alla tomtar, renar och hästar. Nästa år så kanske jag & Cornelia åker rensläde.

På stan köpte mormor en jätte fin villervalla klänning till Cornelia. Sen fick hon även en body och byxor från Åhlens. Perfekt med nya kläder.

Jag bytte även ett par jenas som jag har köpt tidigare till gumman, så det blev istället en body och två par mjukisbyxor.

Sen träffade vi en jobbarkompis till mig på stan som hade med sig en prydnad som vi fick i present. Det är en mamma, pappa och ett barn. Hur gulligt som helst, så tusen tack igen Anna för den.

Resten av dagen spenderade vi hemma hos mina föräldrar, där vi åt kinamat och bara umgicks.

Nu är vi hemma och bara njuter av lugnet. Får se vad vi hittar på imorgon. Börjar inse att det snart är jul och julklapparna inhandlas inte av sig själv... 



Kommentarer
Postat av: Anna

Låter som du haft en bra advent..



Nej, julklapparna köper ju sig inte själva. Här hemma får nog mannen vara ansvarig gör det i år (fast det tar lite emot att släppa kontrollen helt).. :)

2010-11-29 @ 09:40:34
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Syster

Kinamat? WTF? Vi ville åxå ha!! :)

2010-11-29 @ 11:27:25
Postat av: jenny

Vilken liten sötnos ni har. Kanske är det så att de finaste barnen får man vänta lite extra på;-)



Svar: Ber om ursäkt för mitt sena svar om bolagret. Har haft så mycket med flytten. De har en webbshop. bolagret.se tror jag att det är.



Kram

2010-11-29 @ 20:47:53
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: jenny

Haha, jag igen:-) Såg att du även frågat om vi köpt hus. Vi har inte hittat något än så just nu bor i en hyreslägenhet. Det dök upp en fyra och vi kände att vi inte kunde tacka nej till den eftersom vårt hus blev sålt så fort och det inte är lätt att hitta en så stor lägenhet här.

2010-11-29 @ 20:50:49
URL: http://jennyshus.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback