Fika

Här är vi precis upstigna efter en jätte härlig natt. Vi gick och la oss vid 23 tiden och då fick Cornelia äta sitt sista nattmål, sen har vi sovit till 05 då det blev dags för lite frukost innan vi somnade om till 09 tiden.
Så jag kan inte annat än att säga att jag är riktigt utvilad på morgonen.

Varje natt vänder hon sig på sidan och ligger och strycker och känner på mig och J, riktigt mysigt. Jag som innan Cornelia föddes sa att hon aldrig skulle få sova i våran säng måste erkänna att jag har ändrat mig!

Jo förresten igår gjorde jag ett nytt försök med ammningsnappen och hon ammade från båda brösten riktigt bra. Så nu kommer vi att fortsätta att kämpa med ammningen för så himla skönt det skulle vara om jag slapp hålla på att pumpa ur brösten, för att sen mata med flaskan.

Idag ska jag & Cornelia och träffa en annan ivf mamma för en fika på stan. Ska bli riktigt trevligt. Jag har inte träffat henne på kanske 2 år, då vi gjorde en behandling samtidigt. På den behandligen misslyckades vi båda, men efter det har hon fått tvillingar och jag har fått lilla Cornelia.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Låter som hemma hos oss, Embla somnar runt 23 efter sista matningen och sover till 04:30 ungefär sen somnar vi om och sover till 8-9, hur skönt som helst.

2010-11-20 @ 12:56:49
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Louise

2010-11-20 @ 13:50:14
Postat av: Louise

Hoppas ni får en mysig helg! Kram

2010-11-20 @ 13:52:03
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: anna-ett barn på jorden, en ängel i himlen

Det är skönt att samsova och så får man samma sömnmönster. :-)

2010-11-21 @ 08:15:26
URL: http://bambinidolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback