Magknip

Igår hade vi en jätte trevlig fika. Så rligt att få träffa andra ivf mammor, pappor och deras barn. Cornelia fick en jätte fin klänning av H, själv hade jag inte hunnit köpa nåt till deras barn vilket kändes pinsamt. Men det kommer nog fler tillfällen att träffas!

Idag har vi varit på middag hos mina föräldrar, alltså mormor och morfar. Där var även syrran, hennes sambo och världens bästa kusin.
Syrrans sambo tog en massa bilder med hans fina kamera så imorgon får vi se hur de blev, men känner jag han rätt så är det en massa fina bilder som vi vill framkalla!

Ikväll har lillan haft det lite kämpigt med sin mage. Hon har magknip stackarn och inget som vi gör hjälper henne. Nu har hon precis somnat på sin pappas bröst så jag hoppas att hon ska kunna sova inatt.
Imorgon blir det en tur till apoteket för att köpa hem minifom droppar.

Jo förresten amningen fungerar bara bättre och bättre. Idag har hon legat vid bröstet en timme och verkligen sugit på. Så det går framåt.

 

Kommentarer
Postat av: Blomster

Jobbigt med magknip. Jag tycker att W får betydligt mindre med gaser om vi ger minifom. Nu har hon inte så stora problem, hon verkar ha lätt för att få ut luften, men kan man minska gaserna så är det säkert bra. Vi använder även sempers magdroppar och magen fungerar fint trots att vi ger mestadels ersättning. Det är ju svårt att veta hur mycket nytta de gör, men å andra sidan kan det inte skada att ge lite droppar heller. Hoppas ni får en lun natt.

Kram!

2010-11-21 @ 22:52:59
Postat av: rockygirl

Inte skoj alls med magknip, hoppas det hjälper med dropparna. Hur känns det nu att vara mamma Sara? Jag blir lika glad varje gång jag går in på din blogg och ser ditt lilla underverk. Du lyckades! Helt underbart är det. =) massa kramar

2010-11-22 @ 06:38:03
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: Emelie

minifom is the shit, Embla hade magknip förra veckan och skrek sig hes innan hon somnade, riktigt sånt där panikskrik efter tre dagar köpte vi minifom och nu är hon så nöjd så på kvällarna =)

skönt för det gör riktigt ont i hjärtat när de panikskriker så som hon gjorde och inget, verkligen inget man gör hjälper.

2010-11-22 @ 11:35:03
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Marre

Vi hade det riktigt kämpigt här hemma igår. Lucas hade såå ont i magen. Hoppas det är magknip & inte kolik...



2010-11-22 @ 11:54:42
URL: http://www.tilldendagen.blogspot.com
Postat av: Carolina

härligt att amningen funkar. cornelia är väl nästan två veckor nu? då hade Lo det jättekämpigt med magen, från att ha varit jättelugn bebis började hon bli kinkig innan vi förstod att det var lite knip.

rekommenderar windi, suoerbra!! http://windi.nu

sempers magdroppar är också bra, dom år att kombinera med minfom också ju :) det gör vi!



kramar!

2010-11-22 @ 20:14:28
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback