Vecka 41+1

Under dagen som har varit har det kommit lite mer slem/blodblandade flytningar så det är väl slemproppen som håller på att lossna.

Har nyss kommit hem efter mitt sista besök hos min barnmorska. Hon var förvånad att vi inte hade fått barn än, men hon tyckte att det låter riktigt lovande med blodet.

Hon hade sett i min journal att vi hade varit in till förlossningen. Så vi gick igenom allt vad de på förlossningen hade skrivit i journalen, kändes bra att få höra allt igen.
Bebisen var i söndags inte mogen att komma ut, den tränade då fortfarande på att andas i magen. Det hade de sett på ultraljudet. Min barnmorska sa att de har märkt i forskningen att när bebisen har slutat att andningsträna i magen så är den mogen att komma ut.

Jag har fått en tid till specialistmödravården där jag ska få träffa en läkare, den tiden är på onsdag. Men jag hoppas så klart att bebisen ska ha kommit tills dess.

Har lite värkar nu som kommer lite då och då. Men jag har sagt till J att bebisen kommer imorgon. Så vi får väl se om det stämmer. Imorgon fyller i alla fall min lillasyster år och hon skulle nog bli riktigt stolt över att få bli moster på sin födelsedag!


Kommentarer
Postat av: Tea

Varje dag är iaf en dag närmare!

2010-11-04 @ 19:16:26
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Teres

Vad intressant om andningen, undra om våran hade slutat andningsträna. Han sa då inget om det...



Vi ska ju till G vare på tisdag för överburenhetskontroll, men jag vet inte det var ju en sån koll jag gjorde idag, så frågan är om vi m¨ste åka dit. KÄnns jobbigt att åka 24 mil bara för en koll. =/

2010-11-04 @ 19:20:30
URL: http://familjonskas.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag håller tummarna för att det blir imorgon =)

2010-11-04 @ 21:03:08
URL: http://kronsten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback