+3

Ytterligare en dag har passerat, nu har jag gått över 3 dagar. Igår kände jag mig så frustrerad, mycket kan ha att göra med att jag inte hade fått sova bra.

Den här natten har varit mycket bättre, har väl varit upp på toa 4 gånger men det hör ju till. Annars så har jag sovit där emellan.

Det är en riktig höstdag här, det små regnar och ser kallt ut så idag blir det en skön dag framför tv:n. Jag ska bara ladda mina batterier.

Imorgon fyller min pappa år så då blir det väl kalas. Sen är det även en stor loppmarknad här då så jag funderar lite på om jag skulle dra med mig J och gå på den. Men har inte bestämt nåt än. Måste ha nåt att göra så att jag inte blir tokig.

Barnens hus har just nu olika erbjudanden olika dagar och idag har de sänkt två vagnar med drygt 1000 kr. Så vi ska åka dit en sväng och se om den är nåt att ha som sittvagn sen.

Jo förresten, jag lovar att uppdatera här på bloggen om förlossningen skulle dra igång på riktigt ;)

Kommentarer
Postat av: Erica B

det kommer alltid sittvagnserbjudanden från barnens hus så skynda inte med den biten om ni inte hittar PRECIS den vagn ni vill ha förstås! Kommer ett minst varannan vecka. Barngrindar har de däremot ett riktigt bra pris på söndag och det har jag inte sett så ofta.

2010-10-29 @ 11:18:35
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se
Postat av: Mamic

Äntligen hittade jag tillbaka till din blogg. =)

Hoppas allt är bra med dig och magen och att du inte behöver gå över tiden spec mkt mer. =)

2010-10-29 @ 20:05:35

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback