Föräldrarutbildning

Känner mig pigg och utvilad efter en rätt så bra natt. Vaknar några gånger varje natt av att jag behöver på toa eller att jag bara behöver vända mig, vilket inte är det lättaste längre. Från höger sida till vänster går det bra, det värsta är från vänster till höger.

Idag ska jag & J på sista föräldrarutbildningen, vi som inte trodde att vi skulle hinna gå den och nu har vi hunnit vara med på alla tillfällen.
Idag ska vi prata om våra förväntningar inför föräldrarskapet. Har även för mig att vi skulle prata om ammning.

Det var ju ett tag sedan jag packade bb väskan så idag tror jag att jag ska gå igenom vad jag egentligen har packat i den. För det är nog rätt så lätt att man har packat för mycket eller helt enkelt missat nåt som är viktigt.

Egentligen har jag vattengympa ikväll också, men det blir så stressigt att hinna på det efter föräldrarutbildningen så jag har bestämt mig för att hoppa över det ikväll. Har inte riktigt orken att träna idag.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för din kommentar hos mig häromdagen Sara, vad är det för typ av telefonjobb? Har noll koll :/Skriv gärna en rad efter förlossningen om vad en bb-väska bör innehålla, har börjat fundera lite på vad som kan vara bra men har inte riktigt koll där heller ;)Ha en fin dag, kram

2010-10-18 @ 10:41:14
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Hoppas pyret väljer att titta ut snart!

2010-10-18 @ 15:22:47
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Carolinaa

nä, ta det lugt nu, spara alla krafter du har! hur var föräldrautbildningen? =)

2010-10-18 @ 19:20:09
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Anna

Oj, snart dax.. du får skriva allt om förlosningen sen för oss med lite halvpanik :)Kram och lycka till nu,

Anna

2010-10-18 @ 20:54:20
URL: http://www.miccawhite.blogspot.com/
Postat av: towis

kul med föräldrautbildning. jag tyckte vår var väldigt bra men tyvärr trista människor jag gick med som satt knäpptysta ;)

2010-10-19 @ 09:04:59
URL: http://towis.blogspot.com
Postat av: Anna

Min hormonrand går under naveln :)Tycker det är skoj med vad alla säger, har själv hört tvärtom: att det är en flicka om den går under naveln och en pojke om den går förbi naveln och uppåt.Har nog en tvåkönad bebis där inne (som du säger) om jag tror på allas råd; har typisk pojkmage och hjärtljud under 140 men kräks och har halsbränna som när man väntar flickor ;)Jisses, undrar vad som kommer ut i januari haha

2010-10-19 @ 10:24:40
URL: http://mijaqi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback