Köttbullar

När jag var upp på toa inatt så var det helt vitt på backen och det snöade för fullt. Trodde att snön skulle vara borta sen när jag klev upp men jag hade fel och den ligger fortfarande kvar. Tänk om den här snön skulle få stanna kvar, blir så mycket ljusare när snön kommer.

Det var roligt att se hunden när hon fick springa ute på morgonen, hon är precis som ett barn när den första snön kommer. Hon springer omkring och bara leker. Man ser riktigt hur lycklig hon blir.

Igår kväll rullade jag en massa köttbullar som J sen stekte. Idag var vi en sväng till affärn och då passade vi på att köpa ännu mer köttfärs, 39 kr/kg är riktigt bra pris. Så det blir att rulla en sats till med köttbullar idag för att frysa ner sen. Perfekt att ha sen när pyret har kommit.

Nu ska jag krypa upp i soffan och se om det finns nåt att titta på tv:n.


Kommentarer
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Har funderat på allergitabletter och ska nog kolla upp det om det inte blir bättre inom ett par dagar.Ett tips till köttbullarna: Stek de i lånpanna i ugnen på ca 225 grader. Smidigt och utan stekos.

2010-10-14 @ 14:48:24
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*:

hua tur vi slipper snön på ett tag

2010-10-14 @ 20:47:39
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Smart att bunkra upp med mat så ni inte behöver knycka beundrartid till matlagning. Knappt man ens hinner äta när bebisen är så fin att man bara måste hålla ögonen på denne :DVisst har ni lagat nått smart att ha med för pappan att äta på förlossningen? Det kan bli en lång dag/natt och det är bara mamman som får mat där. Vi hade med en hög minipajer.

2010-10-14 @ 22:23:38
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: toksnippa

Blir en fasligt massa köttbullar i er frys då? ;-) Bra att ha om inte annat sen framöver när man vill göra annat än att stå framför spisen.Hoppas ni kan få till en liten fotosession innan erat lilla underverk kommer!

2010-10-15 @ 10:23:00
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Anna

verkar bli massa köttbullar...om inte annat kan du ju spara dom till jul :)

2010-10-15 @ 11:59:15
URL: http://spattanjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback