Födelsedag

Idag är ingen vanlig dag för det är J:s födelsedag, hurra hurra hurra! Idag fyller min gubbe år och det firar vi här hemma med lite tårta och fika.

Igår fick jag en jätte trevlig överraskning när J hämtade in posten. Jag hade fått ett paket, nyfiken som jag är öppnade jag det på en gång. Det var fina Lotta som hade skickat presenter till pyret. Kan erkänna att mina tårar började rinna när jag fick se vem det var ifrån. Blev så himla glad! Fast vi aldrig har träffats irl så väntar och längtar hon med oss.
Självklart tog jag fram kameran för att fota de fina sakerna som hon skickade. Den vita "snutten" ska packas ner i bb väskan, tror att det kommer att bli en favorit. Min systerson har en liknande snutte som han kallar för Ninnis och den måste han bara har när han ska sova.
Tusen tack igen Lotta!


En liten skallra


2 par varma och mysiga sockar


En snuttefilt 

Även inatt har jag drömt en massa drömmar att jag föder barn exakt idag på J:s födelsedag. Bebisen denna gång också en flicka, vägde 4270 gram, hur lång hon var kom aldrig fram. Sen hade hon lite mörkt hår. Jag som hela tiden har varit säker att vi får ett barn utan hår.
Även J har drömt en massa att bebien kommer nu. Han frågade mig inatt om vattnet hade gått, men det jag sa till han var att katten vill in. Man hör det man vill höra ;)
Ni kan ju hålla tummarna att det här kalaset drar iväg mina värkar, men som det känns nu så kommer det inte att bli nån bebis de närmaste dagarna. Så jag får nog ställa in mig att det blir en ikea tripp imorgon.

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, innan de första gästerna kommer.


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, jag kommer också ihåg när du skrev det och som du säger så har tiden gått snabbt sedan dess. Hoppas det går snabbt nu med :) Jag har aldrig längtat så mycket efter vintern som nu!

2010-10-16 @ 10:55:06
URL: http://jiovanna.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vad roligt att presenterna uppskattades. Börjar jag vänta på bilder med bebisen som använder sakerna ;)



Ha en fortsatt trevlig dag <3

2010-10-16 @ 14:36:12
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: syster

NINIS!!! inte ninnis. vilket förolämpning mot finaste ninis ;)

2010-10-16 @ 21:30:26
Postat av: Erica B

Fast en egen födelsedag är inte heller helt fel OM det nu inte bidde en bebis igår?



Förstår att du vill ha ut pyret nu de sista veckorna är låååånga.

2010-10-17 @ 10:55:26
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback