26 dagar kvar

Våran nedräkning fortsätter tills pyrets beräknade födelsedag. Nu är det bara 26 dagar kvar. Känns som att tiden från 100 dagar har gått så himla fort.

Så mer dagarna minskar dessto mer krämpor får jag. Sover inte bra på nätterna nu, utan varje gång jag vänder mig eller bara rör mig i sömnen så vaknar jag.
Sen har jag börjat att få gå upp och på toa mer igen, så varje gång jag ska gå ner för trappen på övervåningen så låter det som att den ska gå sönder för min kropp känns så tung.
Det går inte så lätt att smyga längre, så J vaknar varje gång jag ska gå upp och varje gång säger han: Gå försiktigt i trappen så att du inte ramlar. Kan inte annat än att gå försiktigt nu då det tar sin lilla tid för minsta lilla jag ska göra.

Till nåt helt annat så har jag nu kollat mitt blodsocker själv sen i tisdags och det ligger riktigt bra till. Har haft 5,8 som högst och det var 2 timmar efter maten. Mitt fastevärde var imorse 4,1.
Pratade med diabetessköterskan idag och sa vad mina resultat var och hon var riktigt nöjd. Så det verkar gå att hålla mitt sockervärde kontrollerat bara med att tänka på vad jag äter och dricker.
Jag ska väl inte sticka under stolen att jag är riktigt sugen på coca-cola och godis. Så till helgen ska jag köpa hem pepsi maxi eller coca-cola zero för det var visst helt okej.
Sen istället för godis så blir det en god fruktsallad.


Kommentarer
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/



Ja tänk att man inte har så långt kvar :) Vad jobbigt det låter att behöva gå ner på toa, jag är glad att toan är dörr i dörr med vårt sovrum. ;)

Va bra att värdena verkar se bra ut!

2010-09-30 @ 10:15:22
Postat av: Louise

Hej på dej...

Tack så mycke för din kommentar:)

Ja de är fina, jätte gosiga, de är ju 50% siames så de har sina personligheter...

Roligt att vi bara ligger 1 vecka efter varanndra... bebisarna kan ju komma närsomhelst, ska bli sååå spännande..



Ha en bra dag!

Kram

2010-09-30 @ 10:23:51
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad härligt att du har kontroll på sockret :)



26 dagar kvar, är så otroligt nyfiken på när det är dags för er! Flera bebisar på gång ungefär samma tidpunkt, underbart :)

2010-09-30 @ 10:50:36
URL: http://mijaqi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback