Stödisarna på

Åh vad jag känner mig sexig just nu, har precis satt på mig mina lårhöga stödstrumpor. Ni kan ju tänka er hur det ser ut, stora magen och så de lårhöga stödisarna, det enda som saknas nu är strumpeband och strumpebandshållare ;)
Nån bild på det här kommer inte, så roligt ska ni inte få ha det!

Idag var det meningen att vi skulle på en informationsträff som förlossningspersonalen på vårat sjukhus håller i, men jag var nyss ute på deras hemsida och kikade och då stod det att det var stängt pga vattenskada. Så tyvärr blir det ingen informationsträff idag.

Funderar lite vidare på vad jag kan hitta på idag... är lite sugen på att ta en sväng till Lindex, skulle behöva köpa några omlott bodysar så att man slipper dra bodyn över huvudet på pyret när hon är nyfödd. Har inte alls tänkt på det tidigare när jag har handlat kläder, utan det var min smarta systeryster som rekomenderade mig om det igår.

Sen behöver jag även åka förbi svärmor för att lämna igen hennes symaskin för nu är äntligen pyrets lektäcke klart, eller egentligen är det inte helt färdigt då jag måste fylla det med nåt mjukt. Men så gott som i alla fall :)

Hoppas att ni får en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Visst känner man sig sexig i stödstrumpor, sa till Peter att jag är väldigt glad att han inte har något konstigt kinks gällande det ;)



Hoppas du hittar omlottbodies idag, är bra att få tips från omgivningen på sånt man förmodligen inte kommit på själv. Kram

2010-09-14 @ 10:47:43
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: carolina

tråkigt att träffen blev inställd, sånt är ju så kul!

Lo tycker faktiskt inte det r så obehagligt med bodys man trär över huvudet, men jag tycker dom är opraktisa, hihi. det bästa är klänning och leggins på henne faktiskt, då kan man kolla om det är någon i blöjan utan att behöva dra av henne alla kläder ;)



kram!!

2010-09-14 @ 16:02:08
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Marre

Kul att du sytt ett lektäcke=D Kan man få kika på det??

Jag fick en symaskin av maken förra veckan & har inte riktigt kommit på vad jag ska sy. Du kanske vill insperera mig hihi=)

Kram!!

2010-09-14 @ 23:57:59
URL: http://tilldendagen.blogspot.com
Postat av: Stefan

Hej!



Jag är frilansjournalist och jobbar bl.a med Babyvärlden.se. Skulle vilja komma i kontakt med dig. Skicka gärna ett mail till [email protected].



Tack på förhand!



Stefan Bergmark

2010-09-15 @ 09:35:46
URL: http://www.babyvarlden.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback