Orolig

Jag vet inte vad det är med mig, men jag börjar att bli lite orolig. Jag är en person som alltid har koll på läget, men de sista dagarna har jag kännt mig så förvirrad och glömsk. Min personliga bedömning är att allt som händer i vårat liv just nu sätter sina spår i mig och att det är därför jag är trött och virrig.

Idag har vi varit på babysim och i bilen kommer jag ihåg att jag har glömt Cornelias nappflaska hemma, så vi svänger förbi en affär så vi får köpa en ny. Väl på babysimmet upptäcker jag att jag har glömt C:s badbyxor, så då var det bara att fråga en annan mamma som redan hade simmat med sitt barn om vi fick låna deras badbyxor och det fick vi. Så Cornelia fick bada i alla fall i något förtrånga badbyxor men det gick i alla fall.

På dagens babysim så var det dags för första dyket och det klarade Cornelia av med bravur. Våran duktiga tjej älskar att bada.

Här kommer några bilder från dagens babysim, kolla in C:s frilla på sista bilden ;-)

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej på er...Här är det en till som är otroligt virrig, jag säger fel och glömmer saker hela tiden, måste ju ha nåt med all omställning att göra... blir så irriterad på mej själv...Ja ut och plocka ris:) Jag tänkte att det är lika bra jag gör det i tid, för ja har lite ångest att vi inte ens hade nån julgran i år för jag kände att ja inte hann med... och när det är högtider så vill ja ha mycke pynt, så ja får ta igen det nu på påsk:)Fina kort från babysimmet, ser ju riktigt roligt ut!Kramar!

2011-04-03 @ 20:41:10
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: Blomster

Det blir lätt så där när det händer jobbiga saker i livet. Tänker på din svärmor. Hjärnan har fullt upp med annat så man glömmer saker som man vanligtvis har koll på.

Vad mysigt det ser ut med babysim :-) Söta Cornelia!

2011-04-03 @ 22:43:02
Postat av: ˙·٠•●♥ Ida & Jouline ♥●•٠·˙

Vännen då, det är förståeligt.

Det har hänt så mycket i ert liv den sista tiden.Så söt hon är, diggar frillan hihih.

Kram

2011-04-04 @ 20:21:40
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: jenny

hihi sötaste cornelia....va fin hon är.

Och du...du är inte ensam om det där med att glömma.

Tror de hör till!

Massa kramar Jenny

2011-04-04 @ 23:02:50
URL: http://engeln-nilwa.blogspot.com
Postat av: Sara

Sötis!Nej, jag har inte hört talas om att det används något typ av klister vid IVF, men det kanske är något liknande då? Måste nog googla lite.. :)Nummer 7 känns för övrigt som ett lyckonummer.. återföring nr 7, ostimulerat + samma förnamn. Det kan ju inte gå annat än bra. :)Kramar

2011-04-05 @ 17:49:44
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: Jeanette - Babydjungeln

hoppas det blir bättreoch jätte bra kort!

2011-04-07 @ 10:06:02
URL: http://www.babydjungeln.se
Postat av: Hanna

Jag är också glömsk som tusan, kallar det mammahjärna ;) Skönt att svärmor är på bättringsvägen, och att ha henne så nära!Vart är det ni simmar? :) Så söt hon är, och ser ut att trivas som fisken i vattnet :)Sv: Tack så mycket! Jag hade inte virkat sen högstadiet, så kan jag-kan du! :) I flera av virkningsböckerna jag kollat i är det med beskrivningar av olika maskor och sånt, så då är det lätt att kolla så man gör rätt :) Ge det en chans! :)

2011-04-07 @ 16:42:36
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback