Rantar på

Idag har jag & Cornelia haft en fullspäckad dag. Vi började dagen hemma hos min syster där vi hade lite mamma och barn häng tillsammans med ytterligare en mamma. Den andra mamman är en släkting till oss som bor i Luxenburg med sin familj så vi träffas inte ofta.
Hom hade köpt med sig en jättesöt ballongklänning från Frankrike till Cornelia, så roligt med kläder som inte alla andra har. 




Sen åkte vi vidare till "stan" där vi mötte upp min mormor för att hjälpa henne att handla inför hennes 70 års fest som vi ska ha på söndag.

När vi sen kom hem var det middags dags, hann inte mer än att plocka bort maten så kom våra grannar över (de har en stuga brevid oss) De hade med sig en klänning med tillhörande trosor och hilka till Cornelia, matchande skor fick hon också. Sen hade de även med sig en Bellino leksak till gumman. Våran lillatjej är en bortskämd fröken som får så himla mycket saker/kläder.


Nu ikväll har jag & J haft storkok med mat igen, denna gång blev det kyckling som just nu är inne i ugnen. Förra gången jag gjorde kyckling så kokade jag den men upplevde att den blev så torr. Så nu kör vi den i ett foliepaket tillsammans med grönsaker i ugnen och det luktar riktigt gott.






Kommentarer
Postat av: Marre

Vad fina kläder hon har fått sötnosen=)



Du maten ser god ut=) Hoppas det smakade gött också=)



Kram!!

2011-04-19 @ 21:49:02
URL: http://tilldendagen.blogspot.com
Postat av: Hanna

Åh vilka fina klänningar :) Maten såg då väldigt smaskig ut, du får gärna dela med dig av bra recept :)



Sv: Jag kunde inte låta bli! :D Dom fanns inte i Boden så då gick jag in på smedjan när vi var och bokade resan :) Ska maila bilderna när jag lagt in dom senare idag! Är det ok om jag lägger upp en av dem på bloggen? :)



Ni får plats i resväskan ;)

2011-04-20 @ 09:52:45
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Marre

Sv: Vi ger välling på morgonen som frukost & sen får han mjölk. På kvällen får han välling när han vaknar vid 24 men då är det inte utblandad med någon annan ersättning. Vällingen ger vi som den är för han har accepterat den=)



KRAM!

2011-04-20 @ 11:20:29
URL: http://tilldendagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback