Sol, strålande sol...

Igår åt vi påskmiddag hos mina föräldrar, men innan maten lurade min syrra ut mig på en barnvagnspromenad, hon tyckte att vi behövde röra på oss (läs att jag behövde det) Så vi gick en promenad på drygt 6 km, jag måste erkänna att jag var helt slut efteråt, otränad som jag är... Sen fick jag för mig att jag skulle cykla hem J:s cykel och cykelkärran, men jag orkade drygt 3 km sen fick jag ge upp. Måste träna upp mig innan jag ger mig utan på 2 mils cykelturer.

Idag har vi haft en underbar dag ute i solen. Temperaturen har legat kring +15 grader i skuggan, man känner verkligen att sommaren är på intågande.
Vi har varit hos J:s mormor och morfar, alltså Cornelias gammelfarmor och gammelfarfar, där vi har njutit av solen och god grillad mat.

Jag har även fotat 4 generationsbilder. Men jag måste säga att det inte var det lättaste att få alla fyra bra på bilden, kanske skulle det ha varit lättare om jag tog bildern inomhus istället för ute, men men vi får göra ett nytt försök en annan gång.
Nu ikväll känner jag mig trött, fast vi inte har gjort nånting.

Jag har nyss bakat tre tårtbottnar som jag ska göra en tårta av imorgon, sen ska den med oss till min mormors 70 års fest. Igår gjorde jag kallmarinerad kyckling. Imorgon blir det att göra klart tårtan och göra aioli. Sen har jag gjort mitt färdigt till festen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej hej!

Vilken underbar bild på Cornelia som påskkärring :-)

Lindexboxen, kan man bara gå in o hämta den el fick du nån lapp?

Kram Jenny

2011-04-24 @ 11:34:42

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback