Kusinmys

Gårdagsnatten gick riktigt bra, vi var 5 vikarier denna natt (jag räknar med mig själv som vikarie då jag inte har jobbat på så länge) men vi löste ändå natten riktigt bra.
Nu är jag bara ledig tills nästa måndag då det är dags för mig att börja jobba på riktigt. Jag kommer då att jobba mina 73% i 4 veckor, för att sen vara mammaledig igen. Allt för att spara på mina föräldrarpenningsdagar plus att jag får lite mer pengar till sommaren.

När jag vaknade efter nattensarbete så kom min systeryster och hennes två barn hit. Så vi har hunnit med att bada badtunna (jag, J, C och systersonen) Sen hann vi med en middag tillsammans.

Min systerson som blir 3 år till sommaren var så himla snäll och gullig med Cornelia idag. C låg på golvet och "lekte" med en leksak som låter, då kom hennes kusin och la sig brevid och lekte med henne. Dem var så himla gulliga!


Så här intessant är det när min stora kusin visar hur leksakerna fungerar...

Även våran granne och hennes dotter (hon blir 2 år i sommar) har varit förbi oss. Så vihade 4 barn här, den yngsta 1 månad och den äldsta blir då 3 år i sommar.

Jag har ju glömt att berätta att min syster märkte att det hade börjat att komma en tand i Cornelias mun för några dagar sedan. Nu har det spruckit upp och man ser en liten tand i nedre käken och att en till är på väg brevid. Det har varit några jobbiga kvällar för Cornelia, igår kväll kändes hon lite varm och var kinkig. Men idag har hon inte haft lika jobbigt, är bra att ha huset fullt med folk för då hinner man inte tänka och känna efter lika mycket ;-)


Kommentarer
Postat av: felicia - 19 år och mamma

vad började ni med att ge? :)

2011-04-29 @ 20:34:08
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Ja visst är skorna så underbara! :)

Vi köpte först storlek 16 för hon har så små fötter, men dom satt precis med kanske 2- mm kvar, så vi köpte 17 istället. Lite för stora men hellre det, passformen är bra och super med ett så stort kardborre, så dom sitter kvar!

2011-04-30 @ 08:37:06
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback