G

Nu är toyotan körklar. Jag & Cornelia åkte till bilprovningen idag för att besikta om bilen, gick först in och anmälde mig och fick nummer 3 i drop in kön. Hann inte mer än att sätta fast Cornelia i bilbarnstolen så körde samma besiktnings"gubbe" som igår förbi och tokvinkade och gjorde tummen upp.
Han hann inte mer än in i hallen så skrev han in mitt regnummer så jag fick gå före i kön... Han började med att sätta sig i bilen och gulla med Cornelia, sen godkände han mina fel utan att kontrollera dem.
Innan vi skulle åka därifrån så frågade han mig om vi ses tidigare än om ett år och då sa jag det gör vi nog inte... Tror att han blev lite besviken ;)

Den nya bilen ska besiktas i slutet av året och då gissar jag att det blir jag som får besikta den också. Får hoppas att jag får samma besiktningsgubbe för han verkar ju vara riktigt snäll.

Idag mår jag bättre, är fortfarande lite snorig och hostig men det är lättare idag. Inatt och imorgon natt är det jobb som gäller för mig.


Kommentarer
Postat av: Tea

Skönt att bilen gick igenom nu!

2011-08-31 @ 13:28:41
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Hon designar på beställning också!! :)



2011-08-31 @ 19:32:11
URL: http://annacondas.wordpress.com
Postat av: Louise

Hej på er!! Tråkigt att vara snorig och hostig Inge roligt det:( ja visst är koftan fin, fick han av sin farmor och farfar precis vad ja velat haft till han! Ha en fin dag imorn! Kramar

2011-08-31 @ 19:51:33
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: avlangtan

Haha vilken rolig gubbe :-)

Skönt att ha det avklarat!

2011-08-31 @ 22:57:28
Postat av: Hanna

HAHA, du ska få åka på besiktingen med vår bil, det hör jag det ;)

2011-09-01 @ 21:48:40
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback