Sovrutiner

Sitter här på kvällskvisten precis innan läggdags och funderar på Cornelias kvällsrutiner. Alltså när hon ska gå och lägga sig på kvällen.
Den senaste månaden (kanske till och med månaderna) så har hon tjorvat ganska mycket då hon ska sova. Antingen har hon somnat på J:s bröst eller så har hon somnat i våran säng efter massa stök och bök.

Men ikväll så hör och häpna somnade hon faktiskt i sin egen säng, okej det var lite tjorvigt det med. Men jag låg i våran säng och läste i min bok och hon fick tjorva på. Jag la ner henne i sängen kanske 3 gånger och gav då tutten, annars så fick hon tjorva på själv. Måste säga att det kändes i mitt hjärta. 
När jag sen skulle ta och gå ner så började jag att släcka min sänglampa, men då vaknade hon på en gång och blev ledsen. Så nu lyser den så fint i sovrummet och dottern sover gott.
Så nu undrar jag om det kanske kan vara så att hon är lite mörkrädd. Våra tjorviga nätter med en dotter som vaknar sjuttielva gånger på en natt har kommit sista tiden och det är då det har blivit så mörkt på nätterna.

Så imorgon tror jag att vi ska göra ett nytt försök med att låta Cornelia sova i sitt eget rum, med hennes vägglampa tänd. Det är ju inte mer än att vi får flytta tillbaka spjälsängen till vårat sovrum om det inte fungerar.  

Kommentarer
Postat av: sss

hur gör du för att få vattenstämplar på fotona??

2011-08-23 @ 10:58:53

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback