Står

Det gick riktigt bra att jobba i söndags, som alltid när jag jobbar med kollegor jag tycker om! Tänk så mycket bra arbetskompisar betyder.
Nästa gång att jobba blir på söndag. Känns så himla bra att ta nån natt här och där för att dryga ut föräldrarpenningen. Min tanke är att jobba ungefär 3 nätter i månaden, det ger lite mer än 3000kr efter skatt.

Igår tog Cornelia och ställde sig upp mot soffan. Hon har ställt sig upp i ungefär en veckas tid men inte fullt upp så jag har inte räknat det. Men nu så har hon gjort det i alla fall, min duktiga lillatjej!

Idag har jag tänkt att åka iväg och köpa ett par hörselkåpor till dottern, då det stundar festival i stan. Nu är det lika bra att jag förtydligare mig så jag inte får en massa kommentarer... Jag ska INTE gå på festivalen med C, utan tanken är att åka dit på dagen och det kan vara ganska högt ljud då också, så därför är det bra att ha då.

Annars så händer väl inte så där jättemycket idag, J jobbar sin första dag efter semestern så jag & C roar oss själva här hemma.




Kommentarer
Postat av: Anna

Trolldeg är ju smart. Frågan är om man kan göra det lite djupare på något sätt så att man får med ovansidan av handen med.

2011-08-02 @ 08:54:32
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Marre

Visst är det otroligt viktigt att man has sjyssta arbetskamrater=)

Jag funderar på & börja jobba lite smått precis av samma anledning som dig, för att mammadagarna ska räcka längre=P

Deom där hörselkåporna skulle nog passa bra här hemma när vi borrar som här om dagen...i Söndags då vill skulle få upp hyllor....L blev livrädd när maken började borra så jag fick gå ut med honom medan maken donade...

Är Cornelia rädd för något ljud?



Såg Cornelia på bild i ett tidigare inlägg=D Gud vad stor hon har blivit <3 Fina tjejen=P



Kram!

2011-08-02 @ 17:32:48
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/
Postat av: Erica

Smart! Vi har kåpor men "supermamman" glömmer dem oftast... Höga ljud är aldrig bra för några öron men bebisöron ska man vara extra rädd om tycker jag de kan ju som inte välja vilka ljud de blir utsatta för.

2011-08-02 @ 23:33:43
URL: http://www.flatcoated.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback