Häst och vagn

Nu har jag äntligen fått hem min man, har knappt hunnit se han på hela helgen. Så det känns bra att han är hemma. Han hann inte mer än hem så var han tvungen att börja att skotta våran gård som hade ca 40 cm snö... Våran ena granne var snäll och kom över för att hjälpa till, sånt gillar vi!
Men nu har vi skickat iväg ett sms till han som skottar våran väg så nu kommer han förhoppningsvis att skotta våran gård också. Känns så skönt då J jobbar och jag är hemma själv med Cornelia så finns inte riktigt alltid tiden till att skotta (vi har en stor uppfart)

Medans J har varit och grävt avlopp idag så har jag & Cornelia varit hos mina föräldrar och gjort ännu mer lakriskola då den var så populär. Så nu har jag en stor påse här hemma.
Jag, Cornelia och mamma har även hunnit med att gå en sväng på en liten julmarknad där de hade häst och vagn som vi självklart åkte med Cornelia. Vi hade en mycket nöjd tjej som satt och hoppade i sin mormors knä i takt med hästarna. Efter åkturen så gick mormorn och gumman fram och klappade på hästarna.





Imorgon ska Cornelia gå på sitt första luciatåg på stor och litens säsongsavslutning. Hon ska då vara tomte ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback