Öron

Nu var vi hemma igen. Dagen började med att jag lämnade Cornelia till hennes farfar då jag åkte till frisören. Blev riktigt nöjd med min nya frisyr. Hon kapade av ungefär 10cm, så nu har jag page :-)

Sen var det då dags att åka till öron och där fick vi träffa en jättebra läkare som började att gå igenom Cornelias journal. Då vi var på jouren hade läkaren skrivit att C var en glad och pigg tjej som säger Hej hela tiden ;-)

Hur som helst så kollade hon i öronen och vänster öra såg riktigt bra ut, det högra såg ut som att det var en öroninflammation som var på väg bort eller en ny som skulle komma. Jag gissar att det är en ny på G då hon har börjat att ta sig mer mot örat igen.
Läkaren kollade även i halsen och då såg hon att halsmandlarna är lite förstorade och förklarade att öron/näsa/hals hör ihop.
Summan av dagens läkarbesök blev att vi ska komma tillbaka om 3 månader för ytterligare kontroller och då ska även hörsen testas. Hon pratade även om en öronoperation då man opererar in plaströr, men sa samtidigt att då krävs det narkos och en operation är en operation. Så nu ska vi avvakta och se hur de här närmaste månaderna blir.
Det känns riktigt bra nu att Cornelia får hjälp av experterna, vill inte att hon ska vara sjuk och ha ont hela tiden.

I förrgår hade vi pulkpremiär och från början var Cornelia lite små rädd, men sen var det hur kul som helst. Vi hade inte så mycket snö då, men det gick i alla fall att dra pulkan. Inatt och idag har det snöat här så nu har snömängden mer än fördubblats.




Fortare mamma, fortare!




Kommentarer
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Skönt att det gick bra på öron. Och bra att ni får ett återbesök.

Ser ut som om hon gillar pulkaåkningen.

2011-12-08 @ 14:11:56
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: anna

Vad skönt att det gick bra och att det känns bra nu när de har koll på läget. Hoppas det kan bli bra utan operation. Kram

2011-12-08 @ 14:38:32
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: avlangtan

Va skönt med ett frisörbesök, det piggar alltid upp!



Hoppas det blir bra med Cornelias öron, det vore väl skönt att slippa operation. Skönt att hon kollas upp ordentligt i alla fall.



Mysigt med pulka, äntligen snö, eller hur! för nu vill man ju ha lite till jul :-)

2011-12-08 @ 19:34:32
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Tea

Skönt att de har koll på öronen!

2011-12-08 @ 22:41:51
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Anna

Det är ett program där man delar med sig av bilder och skriver små korta meddelanden (typ twitter).. Superkul!! :) Finns säkert till htc..

2011-12-09 @ 09:31:31
URL: http://annasunderbara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback