Badat igen

Idag har hela familjen varit på badhuset tillsammans med en jobbarkompis till mig och hennes familj. Hon har en pojke som är 1 månad äldre än Cornelia, de var så mysigt att se dem i vattnet tillsammans. Han tog Cornelias hand i vattnet, gullungarna!
Det här var andra badhusbesöket för gumman och man ser hur mycket hon gillar det. När vi lät hon ligga på mage så började armarna och benen att röra sig, nästan som att hon simmade.

Efter badhuset så var vi förbi och hälsade på min mamma och hon hade varit till stan idag och köpt en tunika och ett par leggings till Cornelia från Polarn och pyret.
Bilder lånade från www.polarnopyret.se

Jag har nog inte skrivit det, men min pappa ligger på sjukhuset igen pga hans hjärta. Han blev inlagd i fredags då hans hjärta rusade iväg.
Så i lördags sövde de ner han för att starta om hjärtat, (elkonvetering) tidigare när de har gjort det på han har det bara behövt ge en stöt men nu behövdes det tre. Just nu slår hjärtat för lite, så nu vet de inte riktigt vad de ska göra, men det pratas i alla fall lite grann om att han kanske behöver en pacemaker. Han ligger på hjärtintensiven vilket känns riktigt tryggt för oss anhöriga.


Kommentarer
Postat av: Carin - mamma till Alice

Vad jobbigt med din pappa! Hoppas han krya på sig!

2011-02-21 @ 09:07:37
URL: http://thew.blogg.se/tavling
Postat av: Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*:

Ja det är kul att få se hur hon utvecklas. :) det är kul att göra såna videoklipp fick hjälpa en kompis med två st igår, och ska även hjälpa en till. :p man lär sig mer ju mer man håller på :p

2011-02-21 @ 11:01:48
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: Malin, Mamma till Zelina ♥:*¨¨*:

Zelina har alltid legat under på vikten. längden har hon följt som hon ska. :) men ja din tjej var lite större :p

2011-02-21 @ 11:07:38
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Hoppas din pappa kryar på sig snart!Ja det känns helt overkligt att titta på vagnar. Vi har vagnen kvar från vår son, men det blir för jobbigt att använda den så den kommer vi att sälja. Vi vill ha en vagn med 4 hjul, helst med punkteringsfria däck då vi inte bor mitt i stan och ska flytta ut på landet i höst. Så en rejäl vagn helt enkelt. Och mannen vill ha en duo. Men det är en hel djungel i alla fall. Kram M

2011-02-21 @ 16:15:00
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Carolina (acarolinas)

Massa kramar till er! <3

Kul att läsa att hon trivs så i vattnet :)

2011-02-22 @ 08:33:18

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback