Fortsatt kallt

Ytterligare en riktigt kall dag har det varit här, imorse stod termometern på -32 grader.... Då håller man sig gärna inomhus.
Idag har jag varit och hjälpt min pappa med lite små saker, men förutom det har jag hållit mig inomhus.

Jag hoppas att det blir varmt ihelgen som de har lovat, för jag längtar riktigt efter att kunna vara ute. Men när det är kring -30 grader så är det för kallt att ta ut Cornelia.

Vad hittar ni på när det är så kallt ute?
Kommentarer
Postat av: Erica

Man tar en såndär folieform som man får kött i (du vet typ när de förpackar kött i affären) och fyller botten med trolldeg kanske en 1/2 cm sen trycker man dit hand/fot där man vill ha den. Trolldegen kan man kavla ut med en liten kavel. Blir det fult är det bara att kavla om och försöka igen!Sen fyller man med gips (blanda enligt förpackningen) och skakar försiktigt så att alla luftbubblor stiger upp till ytan. Låt gipset stelna ta upp ur formen, peta bort degen. Färdigt! Jätteenkelt ochbilligt jämfört med de här seten man kan köpa på barnaffärer.Skåpet heter tydligen Ribba och kostade 59:- ska lägga ut bild när skåpet kommer ner från Happis :-)Hoppas du förstod hur vi gjorde!KRAM EricaPS: kyla suger bibblan har fått besök av oss samt leklandet... kan det inte bara bli sommar nu? DS

2011-02-23 @ 17:51:21
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se
Postat av: Anna

vi har inte så kallt som tur väl är :) förstår att du längtar till vamare väder så ni kan komma ut lite!För oss går det nog inte bra. "ruvar" sedan 1 vecka tillbaks..tyvärr är jag tämligen säker på att det skiter sig även denna gång, har inga symptom, förutom mensverksymptom och tror även jag fått en ny cysta...så mensen kommer nog om 4-5 dagar.....

2011-02-23 @ 19:56:05
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Teres

Vi knallar oftast ut en snabbis ändå, hälsar på!En annan fundering jag har är var du har köpt den där spegeln? =) Himla fin o smart!

Kram

2011-02-23 @ 21:07:12
URL: http://familjonskas.blogg.se/
Postat av: Ida & Jouline♥

Åh fyy jag som tycker det är kallt runt -10.

Va kul att du gillar att vi fortsätter blogga =)

Vi skall förhoppningsvis köpa ett större hus.

Grannens hus på 92kvm med 4000tomt =)

Lite bättre plats än våra ynka 54 nu ;)

Kram

2011-02-24 @ 06:58:55
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback