Surt sa räven

Som ni av mina tidigare inlägg nu vet så håller vi på att planera dopet för fullt.
Igår fick vi veta en av Cornelias doppresenter. Hon ska få gå på babysim. Vet inte vem som kommer att tycka det är roligast, om det blir hon eller vi föräldrar?!
Babysimmet börjar i mitten av mars så tills dess hoppas jag att jag är i lite bättre form ;-)

Har nån av er gått på babysim? Jag funderar lite på hur man rent praktiskt löser det, alltså både jag & J ska få bada med henne (jag som trodde att bara ena föräldren fick bada).
Jag tänker alltså när jag ska duscha och så, var ska jag då lägga Cornelia? Tar man med sig barnvagnen eller hur gör man? Kom gärna med tips.
Just nu har vi ju babyskyddet men i mars så kommer vi att ha gått över till en större bilbarnstol då min syster kommer att ha babyskyddet till deras bebis som föds då.




Nu har vi förresten fått domen på våran bil som har lagt av. Hela motorn och turbon måste bytas... Så det kommer att sluta på drygt 31000 kr och inga försäkringar gäller. Känns riktigt surt, men som J säger: vi är ju friska i alla fall och Cornelia är äntligen här med oss, pengar är inte allt.
Ska försöka att tänka på det när vi äter blodpudding 5 dagar i veckan.


Kommentarer
Postat av: Marie

Eftersom Cornelia kommer att ha både mamma och pappa med kan ni kanske duscha i skift? En av er håller lillan medan den andra byter om, sedan får den som är påklädd ta henne och den andra gå och dusha. De brukar även rekommendera en skötbädd typ IKEA:s uppblåsbara att ha med till badhuset.



Men jag har aldrig varit dit med babyn så jag vet inte egentligen vad som funkar bäst...

2011-01-11 @ 14:13:32
Postat av: Mamic

Ang babysim, jag vet att på helex så har dem "matstolar" i vit plast från ikea där mammorna sätter sina barn medans de duschar, vissa har dem i en babysitter på golvet. Några har dem i babyskyddet, vissa på en filt på glolvet, så det finns nog en hel del lösningar. Det är iaf vad jag sett dem gånger jag varit och tränat de gånger de har varit babysim. =) Sen tycks alla mammor vara väldigt hjälpsamma och ser efter varandras barn.

2011-01-11 @ 14:34:13
Postat av: anna

fy vad jobbigt med bilen. Aldrig kul att betala så mycket på sånt där tråkigt som aldrig syns. Men som din make sa..det är bara materiella ting och huvudsaken man mår bra. Men det är ändå sjukt tråkigt.

2011-01-11 @ 18:19:52
URL: http://annasofiagustafsson.blogg.se/
Postat av: MTVD

Åh så mysigt med babysim! Vi har sånt här också, men lite svårt att åka med båda twinsen ensam.... Så det har aldrig blivit... Men på badhus har jag ju varit. Där har det funnits såna där antilopmatskolar från IKEA, där man kunnat sätta dom medan man duschat. Eller också helt enkelt duscha med henne i famnen, hon behöver ju också duscha. Lägga ner henne på en torr handduk nån minut funkar ju också! Hon kommer säkert tycka det är jättemysigt!!!



Trist det där med bilen :-( Jag voltade ju med bilen en vecka innan vi åkte till Umeå, och twinsen blev till. Surt att vara tvungen att köpa en ny bil (den gamla blev det inlösen på) men vad gjorde det när jag sen ett par veckor senare fick veta att jag äntligen var gravid?! Svar: inget! ;-)

2011-01-11 @ 18:53:05
Postat av: Marre

Först vill jag bara säga att hun är såååå söt!!!!



Det är drygt när bilen pajar!

Mannen din har rätt. Tänk så=)



Kram!!

2011-01-11 @ 19:34:11
URL: http://tilldendagen.blogspot.com
Postat av: anette

Har följt din blogg ett tag nu vi är oförklarligt barnlösa

Trist med er bil vad är det för märke på bilen??

Min gubbe är bilmekaniker han kanske skulle kunna göra jobbet

Vad får ni betala för endast delar?? Vad får ni betala för jobbet??



Mvh //Anette

2011-01-11 @ 19:44:36
Postat av: Moa

Jag var på babysim med min första gosse. Det var väldigt härligt. Sörjer lite att jag inte kommer iväg med lillebror men det är svårt att få ihop tillvaron som det är. Nu har vi iaf badkar hemma så han får bada mycket här hemma istället och älskar det! Vi hade babyskyddet i början och sen när vi inte hade med den längre så fick han sitta i Ikeastol eller ligga på en handduk. Det beror ju lite på hur det ser ut på det stället ni ska vara på...



Bilar är ständiga bekymmer tyvärr. Surt sa räven som du sa!

2011-01-11 @ 19:51:25
URL: http://trueflink.blogspot.com
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Det gjorde vi! :)



Babysim har vi också tänkt gå på! Ska höra med BVC tanten nästa gång vi träffar henne näe/var/hur det är! :)



Tror nog man gör klokt i att ta med barnvagnen in så att bebis kan ligga där när man själv gör sig iordning. Skulle tro att dom blir rätt trötta av badet också!



HAr ni tänkt gå på Babymassage också?



Kram

2011-01-11 @ 19:59:17
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Anna

haha...du kan väl variera och käka lite nudlar ibland oxå :)

Men skämt och sidor så var det ju himla trist med bilen :( Men din man har ju rätt i det han säger!

kram kram

2011-01-11 @ 20:39:33
URL: http://spattanjansson.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack!! Vi håller som bäst på att få rutiner. :)

2011-01-12 @ 10:42:21
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Anna

Trist med bilen :( men visst är det sant att man får vara glad för allt annat, låter som min man sagt det S



Tack för tipset, idag blir nog inte mycket gjort är jag rädd. Känns som någon dragit en filt med trötthet över huvudet på mig. Kul med babysim, jag var ledare för det en gång i tiden :)



Kram

2011-01-12 @ 10:45:41
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Lila

Hej tjejen! Du har en award och hämta hos mig. Kram Lila

2011-01-12 @ 12:46:49
URL: http://minbloggvarld.blogspot.com
Postat av: Carolina (acarolinas)

När vi var på badhuset i förrgår hade dem skötbord i duschen faktiskt, är det ett badhus som anordnar babysim så har dom med all säkerhet det. jag hade med mig vangen in också, och duschutrymemt var stort, så hon kunde ligga i vagnen insvept i handduk och kika på mig. Lo sitter ju i stol med stöd, och dom hade babystolar med, sådanadär klassiska från ikea, så medan jag duschade satte jag henne i en stol bredvid mig, det tyckte hon var jättemysigt.

Dom har säkert anpassat det efter er där, jag lovar :)

2011-01-12 @ 16:25:40

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback