Sovrutiner

Vi gjorde stan igår, jag, Cornelia, syrran & systersonen. Där köpte jag ett par badbyxor med inbyggd blöja som gumman kan ha på sig när vi börjar på babysimmet, badbyxorna var riktigt bra då man kan dra åt kring benen och midjan. Dem hittade jag i alla fall på Lindex för 25 kr, som hittat!

Jag stod och dregglade över en klänning med tillhörande byxor på Lindex också, men jag köpte dem inte vilket jag ångrar så mycket. Min kära man tycker att vi har så mycket kläder och att vi därför inte behöver köpa fler.... karlar säger jag bara! Hur som helst det är dem här kläderna som jag dregglade över.


Det här setet kostar 179 kr på lindex

Idag kommer J hem efter en helg med skoterkörning och det ska bli så skönt när han kommer hem igen. Jag säger bara att de som är ensamstående gör det riktigt bra.
Man (läs jag) hinner inte göra mycket när man är själv med en liten.
Cornelia var övertrött igår kväll då hon nästan inte sov nåt under dagen, så därför var det så skönt när hennes farmor kom igår kväll och myste på med gumman och jag fick göra lite annat och bara få lite avlastning. 

Gumman åt sista gången vid 21:00 tiden igår och sov sen ända tills 05 utan att vakna, då blev det mat för att sen sova vidare till 07:30. Jag undrar om det kan vara så att hon har börjat att ändra sina sovrutiner, för om hon ska sova så här så är hennes föräldrar jätte tacksamma ;-)

När vi var i Turkiet i maj så köpte jag en grön krokodil som vi har gjort om till en speldosa och det har blivit Cornelias nya favorit. Just nu ligger hon och håller om den i sömnen ♥


Här ser ni krokodilen innan den fick en speldosa inopererad i magen ;-)


Kommentarer
Postat av: Anna

Nej det blir inte så mycket tid till en själv.. Jag längtar inte tills mannen börjar jobba!! :) Men det fixar sig säkert när vi är där..



Hur gjorde du speldosan? Nyfiken..

2011-01-23 @ 09:34:51
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh jag vill också ha sånna där badbyxor. var och letade på Lindex hos oss för några dagar sedan men de hade inga sådana där med badböjja i..

2011-01-23 @ 13:04:19
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: www.avlangtantilldig.se



Det setet har Alice :) hon fick det av en vän till mig! Lite stort än men snart kan hon ha det. :-) Jättefint.

Man är verkligen helt såld på bebiskläder nu, eller hur. :-)

2011-01-23 @ 15:48:28
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Anonym

Dreglar också över den där klänningen :P'

2011-01-23 @ 18:45:32
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Karlar förstår inte sånt där! Klart du ska köpa det där TOKGULLIGA setet! :)



Bilder kommer upp i morgon tror jag! :)

2011-01-24 @ 12:58:33
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback