Visning

Igår när vi kom hem från syrran så fick Cornelia äta och efter det somnade hon i vagnen, klockan var då vid 21 -tiden. Hon brukar inte sova så länge då, så vi satt och tittade lite på tv för att invänta att hon skulle vakna.
Känns ju lite onödigt att ta upp henne från vagnen så att hon vaknar när man byter blöja och sätter på pyjamasen.
En timme senare började jag bli så trött så då gick jag upp och la mig och J stannade uppe, tänkte i mitt stilla sinne att jag hinner väl inte mer än att somna så kommer J och C upp.
Men ack så fel jag hade.
Cornelia vaknade inte förrän klockan 02 och fick då på sig pyjamas och lite mer mat i magen innan de kom upp till mig.
Sen har hon fortsatt att sova till kring 05 tiden då magen började att tjorva så då klev jag upp med henne och la mig i soffan så hon fick ligga på min mage och där somnade hon och vaknade sen vid 07 tiden.
Så om jag skulle summera den här natten så får den högsta betyg i sömn!

Idag ska vi gå på en husvisning, kollade i tidningen igår och såg ett hus i stadsdelen där både mina och J:s föräldrar bor och där vi är uppvuxna. Kallar fortfarande det för hemma, så nån gång vill vi flytta tillbaka dit. Hur som helst så såg det här huset ut som att ha en bra potential, men vi får se. Titta kostar ju ingenting ;)

Sen ikväll kommer mina föräldrar hit på middag. 

En barnvagnspromenad hade jag även tänkt att försöka hinna med, då det bara är -12 grader idag. Ja det här är våran dag i stora drag. Vad ska ni hitta på idag?


Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Näemn precis, titta kan man alltid göra! :-)



Ha en bra dag! kramen!

2011-01-16 @ 11:15:54
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Anna

Hoppas visningen var intressant, är riktigt spännande att gå på. Längtar själva efter hus men får vänta till efter mammaledigheten nu om inte mannen råkar vinna några miljoner på hästarna :)

2011-01-16 @ 19:36:48
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Louise

Hallåj!

Hoppas husvisningen gick bra, vad spännande!

Ana nästan att den var lite "dyr" men inte en sån skillnad, skulle vart på biltema i stället! Men bra att veta om den mot förmodan skulle gå sönder!



Ha en bra vecka nu!



Kram Louise

2011-01-16 @ 21:27:41
URL: http://ivfmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback