Trött

Det är en trött Sara som sitter här framför datorn just nu. Så jag ska snart tacka för mig och gå och krypa ner i min sköna säng, men innan dess så ska jag skriva lite om våran underbara dag.

Mina föräldrar, syster, systers sambo och deras två barn har haft en heldag här. Vi har badat badtunnan fler gånger, grillat grillspett, plockat in jordgubbar från vårat land som vi har ätit till efterrätt, surrat och bara haft en underbar dag.

Cornelia har hunnit med att bita sin lillakusin i fingret. det har var första gången hon gjorde illa nåt annat barn men tyvärr var det nog inte sista gången heller....

En av våra samtalsämnen idag var hur länge ett barn är en bebis? Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Anonym

den frågan kan man disskutera länge, vissa säger att de är spädis det första spädbarnsåret, andra säger att man är bebis till man kan gå men jag är nog beredd att säga att det sista barnet alltså yngsta förblir nog ens bebis för alltid...

2011-07-05 @ 21:38:53
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Jag tycker nog Alice slutade vara en bebis runt 6-7 månader.. tror jag.. när hon kunde sitta ordentligt och det hände lite mer. Men hon är ju fortfarande MIN bebis, min stora bebis :-) Jag har hon tänkt annorlunda om andra bebisar, innan jag hade barn själv, då tyckte jag nog de var bebisar längre, men när man är mamma ser man hur ens bebis plötsligt blir så stor när den lär sig mycket och inte längre bara ligger ner, ett barn! :)

2011-07-05 @ 21:41:57
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Linda

Tycker det är jättesvårt o dra en gräns. Bebis o bebis.. :-) Finns små o stora sådana, ha ha!

2011-07-06 @ 13:48:29
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jag anser att man är bebis tills man kan gå obehindrat eller när man fyller ett år om den tidpunkten infaller innan egenpromenaderna.



Låter som en underbar sommarheldag igår :)

2011-07-06 @ 13:50:44
URL: http://knyte.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback