Sommar väder

Idag har vi haft en liten tjuvstart på sommarvädret, det har varit soligt och riktigt skönt ute. Temperaturen har legat på 19 grader, helt underbart med andra ord.

Vi hämtade hem vårat lilla ♥ efter hennes lunch, men hon hade inte så bråttom att följa med oss... hon hade haft det riktigt bra hos sin mormor och morfar. Där har hon lärt sig öppna kökslådor och köksskåp, så nu gäller det att hålla ögonen öppna.

Väl hemma så upptäcker vi att Cornelia har lärt sig att gå framåt i gåstolen, hejja hejja! När "vi" ändå pratar om min gullunge så måste jag berätta att hon idag upptäckte min tatuering som jag har på höger vad. Hon kände och kände, stackarn undrar väl vad mamma har där ;-)

Imorgon väntar kalas hos världens bästa farfar (Cornelias såklart) och sommarmarknad. Passar på att lägga in en önskan om fint väder också ;-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, hade varit skoj att se när hon kände på tatueringen ;)



De är så söta med sina små underligheter när de inte förstår, finns ju flera exempel på det :)

Hur har det gått med tänderna? Är så skoj att läsa om C:s framsteg, vet man lite vad man har att vänta framöver med S J - även om mycket av det känns långt borta ännu. Men så var det ju under graviditeten med, sen var man där :)



Trevlig helg!

Kram

2011-06-04 @ 15:17:53
URL: http://intenzimo.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback