Middag

Sitter nu här på kvällskvisten med en näsa och ett par ögon som rinner, om jag skulle prata med nån nu så skulle de tro att jag är dunderförkyld eller jätteledsen. Men jag är inget av det, har haft några nysattacker på rad... vet inte om det kan vara pollen jag reagerar på, vissa år har jag riktiga problem medans jag inte känner nånting andra år.

Idag har jag varit på middag med jobbet, jag fick bjuda in mig själv då de glömde att bjuda in mig.... Vet inte hur det är på era jobb men jag tycker i alla fall att det är tråkigt att man blir bortglömd när man är föräldrarledig/sjukskriven/semester....
Det här är andra gången det händer för mig. Jag vet inte om jag skrev om det i julas, men då skulle då mina kollegor gå på en jättebra julshow och äta julbord, men det var ingen som ringde och frågade mig om jag ville följa :-( När jag påpekade det så fick jag till svar att Cornelia var ju så liten, men jag hade gärna tagit det beslutet själv.
Men men jag har haft en riktigt trevlig kväll. Alla mina jobbarkompisar ställde sig upp och började sjunga ja må hon leva, självklart ställde jag mig också upp och sjöng med, undrade lite vem som fyllde år. Men då började mina kompisar att peka att jag skulle sätta mig ner... Då var det för mig och en annan tjej som de sjöng för. Jag fyllde då jämmt för snart 3 månader sedan så jag kunde ju inte i min vildaste fantasi tro att de skulle sjunga för mig, min jobbarkompis fyller jämmt nästa vecka.
Jag fick ett jätte fint halsband i present från Våga (våga vara vacker).


Nu är bilden suddig så halsbandet gör sig inte lika bra på bild som det är i verkligheten (inte så lätt att fota sig själv) Men nu har ni i alla fall fått en liten tjuvkik på det.

Nu hör jag hur sängen ropar på mig, så det är bara att hoppa ur kläderna och borsta tänderna. See U!

Kommentarer
Postat av: Erica

Sånt är jätteviktigt tycker jag att bli ihågkommen fast man är tjl av ngn anledning. Våra a-lag på vår skola har i uppgift att fråga inför p-fester de i sina a-lag som är tjl.



Vilket fint halsband!

2011-06-19 @ 12:37:42
URL: http://flatcoated.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback