Bad, bad och åter bad

Jag & Cornelia tog det lugnt på förmiddagen då jag var trött och sliten efter en inte allt för bra natt. Jag vet egentligen inte vad det är med gumman nu för tiden, hon vaknar många gånger varje natt och är ledsen, det går över lika fort som det började men det stör ändå hennes/våran sömn. Min teori är att hon vaknar för att hon drömmer, men jag kan ju ha fel.

När J kom hem från jobbet så fortsatte vi dagen i badets tecken. Vi började med lunch på "våran" badstrand, vi åt och C sov. Sen fick hon känna och leka lite i sanden innan vi gick ner till vattnet.
Jag trodde att Cornelia skulle tycka att det var för kallt att vara i älven då temperaturen bara ligger på 20 grader ungefär, men där hade jag fel. Hon gillade att sitta och känna på vattnet och vågorna kom emot henne.




Ser ni sanden som C har kring munnen, allt ska smakas ;)

På eftermiddagen kom min syster och hennes familj hit så då blev det ännu mer bad, denna gång i våran badtunna. Jag, Cornelia, systeryster och båda hennes barn badade. Det blev alltså premiär för mitt yngsta syskonbarn att bada i badtunnan. Hon är den yngsta som har badat i den, 3 månader gammal. Min systerdotter brukar inte gilla att bada, så fort hon kommer i sitt badkar är det sura miner och ända tills hon kliver upp. Men badtunnan var populär, lillfröken hade ett leende på läpparna hela tiden.
Cornelia ville hela tiden känna på sin kusin, kanske till och med smaka lite på henne ;)


Cornelia och hennes yngsta kusin


Jag såg i twin-turbos blogg att hon var en längtansfamilj, så jag var ut och kikade och såg att även mitt vykort var med. Är du också en längtansfamilj?


Kommentarer
Postat av: Marre

Det syns att hon njuter=P

Lilla sötnosen=D



Kram kram!!

2011-06-29 @ 23:38:00
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback