Pool

Idag är det den 6:e juni, Sveriges nationaldag och det firar vi eller... För nåt år sedan blev den här dagen röd och alla blev ledig, tanken var nog att Sverige skulle börja fira den här dagen på samma sätt som norrmännen firar sin dag, men jag tror aldrig att vi kommer att göra det.

Hur som helst så var det då tänkt att vi skulle fira idag, vilket vi inte har gjort. Vi packade in oss i bilen på förmiddag och åkte och hälsade på farmor, farfar och faster, ja inte mina då utan Cornelias såklart. Där blev vi bjudna på både lunch och middag. Sen har jag & svärmor (mest svärmor) pysslat på med en barnvagnsdyna till Cornelias vagn. Den kommer att bli så bra då den är klar!
Vi hade bara med oss lunch till våran lillatjej så J fick åka på affärn och köpa en burkmat, blev en 6 månaders burk från Hipp. Cornelia åt upp den, men den flöt ju bara. Så nästa gång vi köper burkmat så ska jag testa från 8 månader istället, tror att den storleken kommer att passa C bättre, då den är mer som den hemmagjorda maten (i min tanke iaf)

Till middagen var uppäten så var Cornelia mer skitig än ren så då fick hon inviga sin nya badbassäng som hon har hos sin farmor och farfar. Hon badade inne på deras glasaltan och det var hur mysigt som helst. Hon levde verkligen livet där. Så nu har vi bestämt oss för att köpa en till pool, den vi har är större så den kommer hon att kunna ha senare eller när vi vill bada ihop.


Kommentarer
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Härligt med bad!

Ett tips på köpemat är Sempers om du inte vill ha så puréigt, där kan du välja från 6 månader och få bitar,"hackad" konsistens. Sempers från 8 månader är ordentligt stora bitar, typ miniköttbullar och ärtor. Hipps 8 månader är ett mellanting.



Ja visst är det synd att biggan är slut, gillade verkligen den här säsongen!

2011-06-06 @ 20:48:49
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Katja

Hipp är hopplösa, inga bitar alls oavsett ålder på burken. De andra märkena har bitar i från 6mån =) testa dem om det krisar ;).



2011-06-06 @ 21:45:53
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Tack, va roligt att jag varit saknad! :)



Ser skönt ut att bada minsann! :)

2011-06-06 @ 22:15:21
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback