Bebismys

Jag är helt salig, känns som att jag bara sitter och ler. Har varit och hälsat på min syster och hennes underbara familj ♥
Jag som tänkte att vi skulle åka dit om några dagar men min syster är en superkvinna och ville ha oss på besök redan idag så vi var dit en snabbis.

Lilla Vega var helt gudomligt söt, ni skulle se henne!!!! Jag som tyckte att Cornelia hade mycke hår när hon föddes men hon låg i lä.



Jag längtar redan tills jag får träffa mina syskonbarn igen, vet att vi kommer att ses på tisdag men det känns så långt till dess. Hur ska jag klara mig?!
När jag höll i Vega så kändes hon så liten, är ju van med min stora bebis nu ;-) Känns som att det var jätte längesedan Cornelia föddes.

Här ska ni få se en bild på presenten som vi gav.


Kommentarer
Postat av: Anna

Det blev en blöjtårta!! Så fin och en helt perfekt present!! :)

2011-03-25 @ 20:27:59
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Anna

Nej men fy. Usch jag ryser riktigt, så ung, jag vet itne vad jag skulle gjort om jag fick ett sådant besked. Förstår att tårarna rinner. Hoppas det går bra! Tänker på er.. Kram

2011-03-26 @ 12:25:13
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: MTVD

Grattis igen moster Sara! Ja det är konstigt så fort man glömmer. När man ser en nyfödd kan man inte fatta att ens egna varit så små... Och vilken underbar present :-)

2011-03-27 @ 08:33:34
Postat av: Jennifer - 17år & ensamstående

vilken super cool present! önskar jag fått en sån när jag vänta barn :p

2011-03-30 @ 20:11:12
URL: http://sunkissedsugar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback