Gått plus

Jag har sålt våran retrovagn nu, med lite vemod. Tycker att den är så himla fin, men då den bara är har en liggdel så kan vi inte använda den längre plus att vi har för trångt här hemma för att spara den.
Men jag är mycket nöjd med vad jag fick för den... jag köpte den för 300 kr och sålde den för 1300 kr, så 1000 kr plus är ju aldrig fel. Nu har den fått flytta till Stockholm, så jag hoppas att de blir nöjda med den.



När jag lämnade vagnen så hade jag Cornelia framåtvänt i bärselen på stan och hon charmade allt och alla där hon satt och log. En som blev charmad av henne var Peter Siepen, han började gulla med henne och hon gav honom stora leenden tillbaka, det ska börjas i tid att flirta med kändisar ;-)

Vi har även hunnit vara till min svägerska och hon har slingat mitt hår, så nu har jag lite ljusa slingor i det bruna, blev riktigt bra!

Cornelia har börjat att förflytta sig på golvet med en jädrans fart, hon kryper inte utan hon rullar sig framåt ;-) Ibland går hon upp i krypställning, men kommer ingen stans. Att "dra" sig fram efter golvet är hon också ganska bra på ;-)


Kommentarer
Postat av: Anna

Skönt att nätterna är över, var nog jag som var för trött att koppla att det inte var tio nätter på rad ;)



Låter som du haft underbara dagar, och vilket fint smycke du fick på mors dag! Jisses vad det verkar gå fort med utvecklingen, tänk, snart kryper hon finaste C :)



Nu ropade maken att middagen är klar, men önskar en härlig kväll på alla sätt! Jag har flyttat, men det står mer om på min blogg.



Kram

2011-05-31 @ 20:42:44
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Emelie

Ha ha varför tror du jag var tvungen att köpa en ny ;) kortslutning pga dregglande och slickande Embla.

2011-05-31 @ 21:29:53
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Hanna

Heja Cornelia, snart far hon fram som en virvelvind överallt :D Vagnen såg ut att vara i himla fint skick! Tråkigt att inte kunna behålla den, men kul att du gick i vinst och fick ut något då du var tvungen att skiljas från den :)



Sv: Tack för hejaropen!

2011-05-31 @ 22:12:12
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Tea

Vilken affär du gjort!

2011-06-01 @ 09:20:51
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback