Nyvaken

Nu har jag precis vaknat efter min jobbarnatt. Huset är helt tomt så då passar jag på att sätta mig här vid datorn en stund.

Medans jag har sovit idag har J jobbat ute tillsammans med våra grannar för att försöka få till ena grannens gård som blev förstörd i höstas då vi hade problem med vattnet. Jag hoppas att de har gått bra för dem och att det blir klart snart så att vi kan börja fixa på våran egen gård.
Cornelia har fått vara hos sin farmor och farfar under dagen, för hur roligt är det att sitta i en vagn och titta på när pappa jobbar?!

För några dagar sedan skulle vi göra lax i ugnen, men problemet var att ugnen aldrig riktigt blev riktigt varm, så nu är våran misstanke att skitugnen har gått sönder. Jag hoppas såklart att vi har fel för det känns inte så där jätte kul att behöva köpa en ny spis. Känns som att pengarna som vi får extra då jag har jobbat försvinner plus lite till. Varför ska vi alltid ha sån otur med allt...?!

På tal om jobb så gör jag natt 6 av 10, alltså har jag nu gjort 50%, jippi! Snart är jag mammaledig igen och kan njuta av mitt lilla mirakel!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Sara!

Vill jättegärna ses om du kommer till Stockholm, skriver mer om det senare :)



Nu ska jag strax gå iväg till middag med blogg-gänget, ville mest säga hej och så lägga upp ett foto på min 4 månaders prinsessa (dagen till ära).



Ha en härlig kväll

Kram

Anna

2011-05-21 @ 16:55:50
URL: http://mijaqi.blogspot.com/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Han tackar! :)



Har jag frågat vad du jobbar med? glömsk



Hur mår er lilla prinsessa då? Bara fint hoppas jag! :)

Kan tro att hon får ALL uppmärksamhet hos farföräldrarna. :)

2011-05-22 @ 20:31:30
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback