Sociala

Idag har vi haft en riktigt socialdag.... Dagen började att jag och Cornelia åkte till min syster för en mamma-bebis lunch, där var förutom vi fyra även en annan mamma och hennes dotter. De andra två bebisarna är 2 resp 3 månader, så C kändes riktigt stor. Det blev en massa bebis surr och god mat, hade en riktigt trevlig förmiddag där.

Sen hann vi inte mer än hem och äta middag så kom Cornelias "kille" och hans föräldrar hit. Så då blev det en massa bebislekar igen, de skiljar bara 1 månad så de är på samma nivå. Papporna badade badtunnan tillsammans med barnen och de såg de verkligen ut att gilla. Både C och V är vana vid vatten då båda har gått babysim tillsammans.

Nu har precis våran fröken somnat, har inte blivit mycket sömn för henne idag och då blir det så svårt att somna till natten. 

Till nåt helt annat, vilken stor grej det har blivit med Ofrivilligt barnlösas dag som ska vara på lördag den 28:e maj. Det var Wilda Matilda som kom på den idén. Idag blev hon uppringd av Titti & Benji på Rix Fm, här kan du lyssna på klippet.
Om ni inte redan har gjort det så gå in på facebook och gå med i Ofrivlligt barnlösas dag!

Kommentarer
Postat av: anette

Hej Sara

hur kan man följa Ofrivilligt barnlösas dag på lördag??

är det nått program eller så?? Jag har missat på Rix men min gubbe hade hört en snutt på jobbet igår jag är som i min egen värld nu då jag jobbar natt.....

jag vet att det kommer ett program om Ofrivilligt barnlösa på Tv3 tror jag om jag minns rätt.



Trevlig helg //Anette

2011-05-27 @ 01:57:53

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback