Bättre

Det var som mtvd skrev igår att mollipecten smakade inte så där jättegott, men vi fick i C den i alla fall. Hon på apoteket rekomenderade oss att ta den några timmar före sänggående då barnen kan bli ganska speedade av den. Så redan vid 17 -tiden fick hon sin lilla "hutt" och hur har då natten varit.... Jo gumman har sovit rätt så bra. Vaknade vid 00-tiden då hon var hungrig, men det förstår jag för hon åt knappt nån välling alls på kvällen då hon var så trött. Sen har hon fortsatt att sova till strax innan 6 då det blir välling och sen kliva upp.
Nu förstår jag att det inte kan ha varit hostmedicinen som har hjälpt redan, så det är bara att hålla tummarna att det blir ännu bättre nu.

Idag ska jag jobba igen, månadens första nattpass. Känns skönt att i början av månaden jobba, så då har man "gjort bort" sina pass. Mitt mål är att jobba 3 pass per månad, det är 30 timmar natt och det gör ungefär 4500 kr efter skatt. Vilket jag tycker är riktigt bra.

När Cornelia somnar efter lunchen ska jag sätta mig vid symaskinen och pyssla lite grann. Har lite tyger som ligger här brevid mig och bara väntar på att få bli nåt fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback