Kämpigt

Igår kväll ringde Cornelias läkare och då passade jag på att fråga hur länge hon får ha så här hög feber (39- strax över 40 grader). Känns så frustrerande då vi inte fick ner den fast vi gav alvedon och ipren.
Berättade även om problemet att vi inte fick i henne nåt att dricka/äta. Om vi inte skulle få i henne dryck under kvällen/natten så skulle vi vara tvungna att åka till sjukhuset med henne.

Så vi kämpade under kvällen/natten för att få i henne dryck. Vi testade allt, fick i henne lite festis. Mat var bara att glömma, vällingen ville hon inte heller ha och till och med glass ratade hon.
Så inatt då hon har vaknat så har vi kämpat och kämpat att få i henne välling och ungefär 1,5dl har hon fått i sig under natten.
Nu på förmiddagen har hon druckit lite festis och även ätit några bitar från en varmkorv. Vi fortsätter att kämpa.

Tempen har igår kväll och inatt pendlat mellan 39-40,2 grader. Men nu är den nere i 38grader, vilket känns bra.
Som det känns nu så går det åt rätt håll, bara hålla tummarna att det fortsätter så här.

Vi känner oss så maktlösa då man inte kan göra nåt för att hjälpa henne.  


Kommentarer
Postat av: Tea

Så jobbigt! Krya på dig C!

2011-11-16 @ 12:10:35
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Åsa

Hej!När vår yngsta har haft feber har den varit jättesvår att få ner. Har varit in på akuten ett par gånger då hon varit jättedålig och nu har vi lärt oss att det enda som fungerar är Ipren och Alvedon "blandat" Ipren var 8:e timme, Alvedon var 6:e.Det är ju inte superkul att dricka eller äta när man har 40 graders feber :-(Hoppas febern har gett med sig nu! Krya på er...

2011-11-16 @ 14:16:10
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Jobbigt att hon ska ha så hög feber. Hoppas hon börjar dricka mer och att hon blir frisk snart. kram

2011-11-16 @ 16:44:32
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Hanna

Men stumpan..Nu borde ni vara färdiga med allt vad sjukdomar heter snart! Hoppas att febern sjunker och håller sig låg tills hon blir piggare i kroppen!Sv: Haha, säg bara till så! Och visst kan vi hålla kurs för er ;) Det är dock nästan samma kurs på bibblan i Boden nästa ons (23/11) klockan 10, bara att gå dit! :) Lite mer kunniga lärare där än vid vårat köksbord skulle jag tro ;)

2011-11-16 @ 18:19:02
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Mamic

Ang HLR-kurs för barn så ta kontakt med Röda korset så får man gå kurs gratis. Jag gick på kursen för någon vecka sedan, det var två kurs tillfällen på 3 tim och det var super bra!

Man kan fixa ihop en egen grupp om man är 10 max 14 st deltagare. Kursen var väldigt bra så jag rekomenderar den starkt!Hoppas att Cornelia blir kvitt febern snart, jobbigt att behöva vara sjuk så ofta. =(

2011-11-16 @ 19:03:45
Postat av: Blomster

Men vilken otur ni har med alla sjukdomar :-( Om jag kunde skulle jag skicka ett lass med friskhet till er så ni får vara friska till nästa höst. Minst!

2011-11-16 @ 20:24:51
Postat av: avlangtan

Stackars lilla C! Har ni gett alvedon och ipren "samtidigt", det gjorde vi när Alice feber var som högst. Hoppas hoppas det går åt rätt håll nu. Jag håller tummarna!

2011-11-17 @ 10:20:31
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback