Mysdag

Idag skulle svärmor ha fyllt 52år. Istället för att vara på kalas och äta tårta och bara umgås så sitter vi här hemma med ett tänt ljus och tänker på henne, livet kan verkligen vara orättvist.... :-(

Igår hade vi en mysdag hemma hos min systeryster och kusinerna (tjejerna) lekte och hade sig hela dagen. Hur roligt som helst. Vi passade på att åka hem strax efter 18, så när vi kom hem så var det nästan raka vägen i säng för Cornelia.
Jag trodde då i min vildaste fantasi att hon skulle ta sovmorgon då hon höll igång så bra igår. Men icke det 05:30 tyckte hon att det var morgon, hörde att hennes kusin tyckte att det var dags att kliva upp 05:15, vad är det med våra barn egentligen?! Har testat att hålla Cornelia vaken till 20-tiden, men inte sover hon nå´ längre för det.... Ni som har barn som sover till 7-8 tiden, var glad!

Vid 08:30 tyckte hon i alla fall att det var dags att sova en stund till, vilket jag absolut inte tackade nej till. Så då sov hon 1,5 timme till. Det tyckte vi båda var skönt för även jag somnade på soffan, men bara en timme.

Funderar lite på vad vi ska hitta på idag. Har varit ut en sväng med vagnen men det blåser rätt så mycket idag, så det kändes inte så skönt.
Så jag tror att det blir en mysdag inne istället. Vi får ladda inför morgondagens skyltsöndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback