Upp och ner

Idag har Cornelia knappt haft nån feber, den har legat på kring 38 grader så det känns som att det går går åt rätt håll.
Däremot så är hennes mage helt "upp och ner". Antibiotikan har gjort att hon har blivit riktigt dålig i magen, så vi har varit och köpt majsvälling som vi har försökt få i henne idag men jag tror inte att gumman gillade den så mycket. Men vi får fortsätta att försöka få i den.

Idag har vi inte gjort så mycket annat än att byta bajsblöjor och försökt roa en kinkig dotter... Ja en tur med bilen har vi också hunnit med. Det blev även en sväng in i en tvätthall där bilen fick sig en genomgång. Cornelia tyckte att det var lite småläskigt men samtidigt riktigt spännande att sitta i bilen medans den blev tvättad.

Nu ikväll har jag suttit bänkad framför tv:n och sett på Drömmen om ett barn.

Nu ska jag ta och lägga några ord i Wordfeud innan det är dags för mig att gå och krama kudden. Misstänker att det blir en tidig morgon...

Uppdatering:
Jag glömde ju att skriva det viktigaste... I tisdags skickade våran läkare en remiss till öron och redan idag har Cornelia fått en kallelse till öron, näsa och hals den 8:e december. Ibland går det undan, även i sjukvården, Jippi!!!

Kommentarer
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Skönt att ni får komma så snabbt.

2011-11-18 @ 09:01:17
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Greta

Så bra att de går undan ibland, tråkigt att vara sjuk så mycket.



Härligt med film hemmi lådan.

2011-11-18 @ 16:59:14
URL: http://torparfru.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback