Öron

Igår hade gumman tid till tandsköterskan för 1års kontroll. Nån titt i munnen gjorde hon inte mer än när hon pratade med henne och då såg hon alla tänderna. Tandsköterskan tyckte att Cornelia var tidig med tänderna, det har hon nog fått av sin pappa som föddes med en tand.

Idag har vi gjort nåt jätteovanligt, vi har nämligen varit till vårdcentralen för att visa upp Cornelias öron för en läkare...
Vi fick träffa en ny läkare som tyckte att det var bra att vi skulle få träffa en specialist då inte gummans öron ser ut som de ska göra. Idag var det högra örat svullet och det vänstra var rött och irriterat. Det behövdes i alla fall inte sättas in nån ny antibiotikakur.
Nu ska vi istället ge alvedon och nässpray på kvällen.
Tycker så himla synd om Cornelia som ska behöva ha det så här, men hon kämpar på bra i alla fall.

Både igår och idag har den lilla inte velat sova på förmiddagen som hon alltid tidigare har gjort. Nu har hon då istället bara sovit en gång och det har varit efter lunchen. Idag blev det bara en vila på 1 timme vilket är för lite för henne så då är hon extra trött och gnällig på kvällen.

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej på er!! Ja visst var han söt den lille... Visserligen är väl de flesta söta när de är små! Undrar när Alexander ska till tandsköterska ... ? Borde ju vara snart.. Han har ju redan fått 8 stycken så det vore ju skönt att kolla så det ser bra ut...

Hoppas ni oxå får en fin dag!!

Kramar!

2011-11-24 @ 12:02:00
URL: http://ivfmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback