Fullt upp

Igår hade vi en full dag här. Vi började dagen med mys här hemma, efter lunchen packade jag & Cornelia in oss i bilen och åkte iväg till kyrkis. Där gick min tjej hela tiden, tidigare så har hon mest gått hemma men nu ville hon visa alla vad hon kan!
Ledaren för stor och liten kom en stund efter oss, så när Cornelia såg att hon kom så gick hon och mötte upp henne med utsträckta armar. Min lilla tjej hade nog saknat henne ;-) Kan säga att det blev en glad ledare som lyfte upp gumman!

Sen hann vi inte mer än hem så ringde vikarieförmedling till mig och kollade om jag ville jobba natten och självklart ville jag göra det.
Den här gången fick jag jobb på ett äldreboende. Jag har tidigare jobbat på boende men dagtid, men det var lite mer än 10år sedan så det kändes kul att få testa igen.
Natten gick bra, men jag kan säga att det var full rulle från start till slut. När det blev en liten lugn stund skulle det städas, tvättas och förbereda frukost/mat så jag tycker att personalen på det stället gör det riktigt bra. Jag skulle nog inte fixa att jobba där hela tiden, en natt gick bra men gärna inte fler....
Så nu fick jag ihop två nätter den här månaden också!

När jag sitter i bilen på väg till jobbet så ringer J och säger att han har jätteont i ögat och att det är nåt som sitter fast. Rekomenderar han då att försöka badda det med vatten, men tyvärr hjälpte inget. Så han fick ringa till Cornelias farfar som kom och var barnvakt så att J fick åka till jouren.
På jouren plockade läkaren bort en järnbit och fick sedan en lapp för ögat. J såg ut som en pirat, vilket gjorde Cornelia lite rädd på natten.
När jag kom hem från jobbet på morgonen var det bara för mig att första skjutsa gumman till sin mormor och morfar och sen fortsätta med J till sjukhuset för ett besök på ögon.
Tyvärr var första tiden klockan 11 så då fick jag äntligen sova en stund hos mina föräldrar medans J roade sig själv tills det var dags att besöka sjukhuset igen. Den här gången fick han skjuts av sin syster.
På ögon fick en specialist skrapa bort resten av smutsen och ge ögondroppar. Så just nu är han rätt så rödögd men det börjar bli bättre.

Så ni kan tänka er att jag stupa i sängen direkt vi kom hem. Ville inte sova för länge då jag är ledig inatt. När jag vaknade var jag rätt så trött. Passade då på att ta med mig lillan och gå och hälsad på våra grannar. Där har jag myst med deras lilla 8 dagars bebis, hon var så liten och underbart söt. Man glömmer så fort att Cornelia också har varit så liten (inte riktigt så liten men nästan).


Kommentarer
Postat av: Carin - mamma till Alice

Aj vad jobbigt med ögat! Skönt att det läcker fort i ögonen iaf.

Japp, det är den rosa paljett klänningen jag köpt! :D

2011-11-29 @ 20:59:43
URL: http://thew.blogg.se/
Postat av: Carin - mamma till Alice

Läker menar jag såklart på kommentaren över. ;)

Jag heter thew på tradera, märkesplagg som t.ex. polarn och pyret lägger jag in en bara eller om det är ett set, så båda plaggen. Är det t.ex. Lindex så lägger jag in några stycken, som ett litet paket. Jag sätter alltid 1kr i utgångspris, oavsett vad det är. Bamse och Barbapapa bruka gå bra också så dom kan man sätta in en och en. Lycka till! :)

2011-11-30 @ 09:12:59
URL: http://thew.blogg.se/
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Inte roligt med järn i ögat. Min man har råkat ut för samma sak. Hoppas det känns bättre för J nu. Kram på er

2011-11-30 @ 09:34:08
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Anna

Det låter läskigt.. Tur att det det gick så bra..

2011-11-30 @ 10:15:57
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: avlangtan

Roligt med kyrkis :-)

Vilket farande och fixande det blev, förstår att du var trött sen.

Min pappa fick också sånt skräp i ögonen förr på sitt jobb, fy va obehagligt det måste vara!

2011-12-01 @ 09:17:23
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback