Fixar och donar

Jag gillar inte när man ska ställa om klockan, det var meningen att man skulle få "sovmorgon" igår. Men jag tror inte att Cornelia hade förstått det. Klockan 5 vaknade hon igår och var pigg så då var det bara att kliva upp. Igår kväll kämpade vi för att hålla henne uppe till klockan 19, tänkte att vi då skulle få sova lite längre idag. Vid 5 började hon vaknade, men idag fick vi henne i alla fall att ligga kvar till kvart i sex. Så nån sovmorgon har det inte blivit här, varken igår eller idag!

Förra veckan kraschade våran dator, så efter att ha fått domen att det skulle kosta ca 4000 kr att laga den så blev det en ny bärbar sak som har fått flytta hem till oss.
I den här är det inte vista utan nu är det windows 7 tror jag att det hette, vilket gör mig lite små förvirrad då programmen är lite annorlunda. Skulle gå in i windows movie maker, men här fanns det tydligen bara windows live movie maker vilket verkade vara lite konstigare....

Annars så försöker vi att fixa och dona lite grann inför begravningen av min svärmor.
Kläder är köpta till både mig och Cornelia, så nu slipper vi gå nakna ;-)
Finast på begravningen kommer utan tvekan att vara Cornelia. Den här klänningen från kappahl ska hon ha på sig. (Den är ännu finare i verkligheten)


Cornelias 1års dag närmar sig med stormsteg. På söndag kommer hon att ha ett litet barnkalas med sina två kompisar och deras föräldrar. Sen på tisdag den 8:e så kommer stora tjocka släkten hit för att fira våran älskade dotter på hennes 1års dag.
Tänk att jag snakart har varit mamma i ett år, tiden har gått sjukt fort.

Kommentarer
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Jättefin klänning. Ni finns i mina tankar dagligen. Varma kramar

2011-10-31 @ 15:57:13
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Ida & Jouline

Den klänningen är så underbart fin.

Hon kommer vara SÅ fin.

Tänk snart fyller våra töser 1år =)

2011-11-01 @ 14:25:07
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback