Oktober

Så var det lördag och en ny månad. Oktober börjar med sol här uppe i norr, dock är det lite små kyligt. Känns att vintern kommer med full fart.

Den här månaden innehåller flera kalas, Cornelias "kille" startar med kalas imorgon. Även pappan i huset och morfarn fyller år. Även ett dop ska vi på nästa helg då yngsta kusinen ska döpas. Mycket trevligheter med andra ord.

Här har hela familjen varit vaken sen klockan 6 och det sker inte ofta på en helg. Oftast brukar jag sova vidare då J & C kliver upp, men ibland så kliver även jag upp.
Vi har haft en liten tjorvig natt, i alla fall början av den. Blev en massa spring in till Neas rum då hon vaknade och var ledsen. Har haft ganska ont i örat i natt. Vid 23 tiden gav jag henne alvedon och en stund senare så somnade hon.
Hoppas verkligen att den här medicinen ska hjälpa så att hon slipper ha så ont.

Idag blir det att åka in till stan en sväng, dagens måste är en tjockare vintermössa till den lilla. Kylan kommer med snabb fart nu så det känns nödvändigt. Samtidigt så kommer nog alltid Nea att ha problem med sina öron och då gäller det att ha bra mössor som värmer och håller borta vinden.

Kommentarer
Postat av: avlangtan

Ja tänk att det redan är oktober nu, fast här har vi sommarvärme :) 21 grader idag!

Hoppas ni hittade en bra mössa, vi har polarns vindtäta, en sån hjälmmodell :)

2011-10-01 @ 19:59:17
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Luiza

Hej fina vännen.

Det verkar som du inte är ensam om att inte kunna kommentera...

Jag har tänkt byta bloggforum massor av gånger, men inte orkat. Tycker det är så jäkla trist att blogger strular precis HEEEELA tiden....



Tack för att du tog dig tid att skriva från mobilen, jag vet att det är jobbigt, tycker inte heller om att kommentera från min...



Ha en underbar kväll.'

Kramar/

Luiza

Postat av: Tea

Sv:

Ja, så irriterande med små storlekar. Man tycker ju att när 62 funkar i andra kläder så ska inte 68 vara för litet! Nog för att Miraklet är av den lite rundare varianten men ändå ;)

2011-10-01 @ 20:47:17
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/h
Postat av: Carin - mamma till Alice

Hur mår lilla damen idag? Bättre med öronen?

Polarn och pyret har riktigt bra mössor. Jag själv är helt mössatokig, Alice har redan alldeles för många. ;)

2011-10-02 @ 11:12:38
URL: http://thew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback