Rantat på

Nu har Cornelia ätit den här nya medicinen sen lunch i fredags och än märker vi ingen skillnad. Så vi avvaktar väl till tisdag då läkaren sa att vi absolut skulle märka skillnad. Annars så blir det ett tredje besök hos läkaren och har hon då fortfarande öroninflammation så tänker jag kräva en remiss till öron eller barn på sjukhuset.

Idag har vi haft en rantardag. Vi började med 1års kalas hos bästaste "killen" till Cornelia. Där blev det tårta och fika, ja även för Nea och jag kan lova att det var riktigt gott ;)

Sen har vi varit och umgås med gummans farmor, farfar, faster, gammelfarmor och gammelfarfar. Så det var också riktigt mysigt, de hade köpt en massa olika baguetter från Dagobert som de hade delat upp i små mackor så då fick man testa olika smaker.

När vi kom hem var klockan kring 17:30 och då började den lilla att bli riktigt trött. Så då gällde det att vara underhållande, vilket inte är det lättaste med en småsjuk tjej. Så passade vi på att gå och hälsa på grannen så det blev lite miljöombyte.

Gårdagens stadsbesök resulterade i en ny vintermössa från Polarn och pyret och ett par Hestra handskar från en annan barnklädesbutik här i stan.





De här handskarna är det flera som har rekomenderat till oss bara för att de är så lätta att sätta på då dragkedjan går att dra ner ända till tummen. Plus att det är riktigt varma också. Tyvärr är de dyra att köpa (280kr) men Cornelias mormor köpte de till henne.
Det finns visst några liknande på intersport, men tyvärr har flera påpekat att inte dragkedjerna håller...

Kommentarer
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Nu tycker jag att C varit sjuk alldeles för länge. Stackars liten!

2011-10-02 @ 22:30:32
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Vi köpte likadana vantar till Alice :)

Kul med kalas, snart är det dags för oss att ha Alice första kalas! :)

2011-10-04 @ 21:32:19
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback