Lekparkshäng

Igår blev det inte hemmadag för oss, vi blev bjudna på lunch hos min syster och hennes familj så då passade vi på att åka dit. Vi busade, åt och gick en promenad där. Tanken var att Cornelia skulle sova efter lunchen i vagnen och hon somnade men sov bara i ungefär 30 minuter vilket är alldeles för lite för henne.

Så när vi åkte hem var min förhoppning att Cornelia skulle somna i bilen men sån tur hade vi inte. Så igår kväll hade vi en trött och grinig tjej. Då passade vi på att åka till en dagis/skolgård för lite lek och där fick gumman tillbaka sin energi.Här får hon gunga i en spindelnätsgunga, men roligast tyckte hon nog att det var när vi gungade tillsammans och J gav oss fart. Men då tyckte jag att det var lite obehagligt...
Bilden är inte så bra då den är fotad med min mobil.

Idag ska vi till min kusin på 30års kalas, så när gumman vaknar ska vi göra oss iordning och börja åka iväg.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken härlig bild, vi saknar er! Imorgon blir vi förhoppningsvis "med bil" igen, så jag hoppas att vi hinner ses i veckan innan hela släkten kommer! Kram på er och trevlig helg!

2011-09-17 @ 10:51:54
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Ida & Jouline

Åh det där med sova för lite är inte roligt =SHa det super kul på kalaset.

Kram

2011-09-17 @ 12:22:39
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/
Postat av: carolina

Hihi, åh vad söt! Vi brukar gunga Lo i sådana gungor också ;-) Det är kul nu när dom är lite större och verkligenbörjar uppskatta lekparken =)

2011-09-17 @ 13:55:39
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: avlangtan

Lekpark är alltid bra sysselsättning när de börjar bli trötta och behöver extra underhållning :)

Igår när vi var i lekparken gungade vi på en sån där "upponervänt V med två däck och handtag", vet du vad jag menar? Jag med Alice framför mig, och J på den andra sidan, jag blev nästan åksjuk.. det var som liseberg ;-)

2011-09-17 @ 20:09:31
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: hanna

Köp/sälj/skänkes/bytes Allt för barnfinns en grupp som heter på facebook det säljs,skänks,köpes m.m. allt för barn vilket gör att det e folk som skickar genom posten även, för hela svergie.

2011-09-17 @ 23:39:26
URL: http://mammahannam.blogg.se/
Postat av: Louise

Hallåj! Mysigt med gunga,. Märks så på dem nu att de tycker det mesta ät roligt:) man kan hitta på saker med dem å de uppskattar det! Nope, färjestad är det vi håller på men missa matchen idag, orkade inte gå bort till mamma å pappa eftersom de spelade kcäklsmatch idag.. Blir så krångligt med läggningen av Alexander.. Kan lägga han där ibland å lyfta över han i vagnen när vi ska gå hem, men våga inte riskera att han inte somna bra för ja va så trött!Fin hon är Cornelia:)

Kramar!!

2011-09-18 @ 01:11:39
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

POP jacka? Ser exakt lika ut som Kevins (fast han har en blå). :)Ja så tidiga mornar gillas inte då jag är väldigt morgontrött av mig..Men jag antar (och vill tro) att det är tänder som ställer till det med sömnen här...Flera påväg i ÖK.Gav förresten K pannkaka idag (efter att ha sett C äta det) och med sylt och grädde var det sådär gott. Bättre med bara pannkaka tyckte han! :)Hoppas ni haft e n fin helg och får en bra söndag!

2011-09-18 @ 10:31:59
URL: http://annacondas.wordpress.com
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Just ja, FÖDELSEDAGSTÅGET köpte jag på en leksaksaffär här i stan. Men alla som är återförsäljare utav märket Jabadabado borde ha det. Vet att jag sett det på nån webbutik men kommer inte ihåg vilken. Hojtar till om jag hittar påt.

2011-09-18 @ 10:33:16
URL: http://annacondas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback