Testa en bilbarnstol med Smartson

Just nu söker Smartson 10 stycken testpiloter för att testa Akta Graco BeLogic bilbarnstol.

Om man vill bli en av dessa 10 personerna som får testa den här bilbarnstolen och sen få behålla den så går man in HÄR.

Som ni ser på bilden nedan så har den här bilbarnstolen en massa finesser, som jag tycker ska vara en självklarhet att bilbarnstolarna ska ha.


Vi bor några mil utanför stan där bussförbindelsen är ungefär lika med noll så därför åker vi mycket bil. Nu då vi har skaffa en till bil så står vi utan en bilbarnstol och för oss skulle den här stolen vara helt perfekt.
Den här bilbarnstolen är lämplig för barn mellan 9 månader till 4/5 år (9-25kg).
Cornelia blir 10 månader nästa vecka och vikten ligger också över dessa 9 kg.

Akta Graco BeLogic är lätt att montera i bilen, du kan enkelt ändra lutning på stolen när barnet sitter i den. Stolen har extra starka sidoskydd för att skydda barnets huvud.


Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för tipset!!

2011-09-02 @ 20:48:28
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hoppas att ni får prova den! Om ni har svårt att få till hur den ska sitta i bilen så kan du ju alltid åka till bilprovningen och be om hjälp ;) Haha!Sv: Skäms på mig som frestar folk på det här viset, men det är ju så sablarns gott med thé och skorpor! :) Ja, men det gör vi! Vi är fortfarande billösa (och jag antar att vi är detsamma till veckan), så ska vi ses i Boden, Luleå eller vill ni komma förbi? Ska vi säga måndag? :)Trevlig helg på er fina ni! kram

2011-09-03 @ 08:44:27
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Johanna

Åh tänk om man kunde få bli uttagen, hade varit helt underbart. Bilbarnstolar är så dyra. Måste anmäla mig jag med!

2011-09-03 @ 20:58:33
Postat av: Jenny

Det här var första gången jag hörde talas om smartsson, ska gå in och läsa mer om dem och sen anmäla mig som testpiolt. Bra grej att få testa saker och sen få behålla dem.

2011-09-03 @ 21:12:11
Postat av: Jonas

Vi har den bilbarnstolen till William som är 11 månader och är jättenöjda, oftast så somnar han i bilen och då ändrar vi bara läge i stolen. Enkelt!

2011-09-04 @ 15:04:43
Postat av: Christine

Vi har också den stolen och är jättenöjda! Särskilt med funktionen att man kan ställa stolen lite när lillen somnar i den. Vi hade dock lite problem när vi installerade den då vi tyckte att den blev för upprätt men då tipsade de oss i en barnaffär som säljer stolen att man kan lägga några handdukar under så man får lite mer lutning på stolen. Vi gjorde det och det blev hur bra som helst. Ska väl tilläggas att vi har ganska skålade stolar vilket gjorde det lite knixigt att få stolen i ett bra läge =)

2011-11-02 @ 22:26:09
URL: http://kustliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback