18 månaders koll

Idag har hela familjen varit på vårdcentralen. Först ut var jag för att göra ett cellprov, hade nästan hunnit glömma bort känslan av att ligga där i gynstolen (hur nu en gammal ivf:are kan glömma det...) Med andra ord inte roligt, men nu är det gjort och nu behöver jag mest troligt inte göra om det förrän om 3 år.
Sen var det J:s tur att plocka bort sina stygn och även det gick bra.

Medans först jag och sen även J var på våra undersökningar så lekte Cornelia med oss i lekrummet på bvc. Rutchkanan var riktigt rolig, från början var hon lite försiktig men sen var det full rulle.



På 1 ½ års kontrollen gick det riktigt bra, gumman fick en stor OK stämpel i rumpan. Bvc "tanten" frågade om hon kunde några ord och vi började att babbla upp det hon säger: mamma, pappa, tack, hej men sen började det stå still för oss. Hon frågade då om hon kunde 8 ord och då sa vi båda att det kan hon. Sen började vi att fundera mer vad hon säger och kom då fram till många fler ord:  smaka, dricka, aj, vovve, bebbe, pippi, titta, lampa, snus (inte det bästa ordet, men det kan hon...), klocka mm.

Sen fick vi även frågan om Cornelia hämtar saker om vi ber henne och det gör hon mer än gärna. Nåt som hon inte är intresserad av att göra hemma är att stapla klossar, däremot gillar hon att riva torn ;-)

Vikten och längden kollades och hon fortsätter att ligger över på båda kurvorna, våran "lilla" tjej är visst lika stor som en "normal" 23 månaders tjej.

Summan av dagens undersökning blev då att vi har en stor tjej som pratar mycket ;-)

När vi kom hem från vårdcentralen var Cornelias morfar här. Sen kom även hennes farfar och faster hit. Så vi har haft de på middag idag. Cornelias faster hade sytt två nya mössor och en buff till henne, men tyvärr passade bara ena mössan.

Kommentarer
Postat av: britta bloggar

Härligt att hon blev godkänd :)

2012-04-27 @ 11:09:20
URL: http://brittabloggar.se
Postat av: Linda

Så bra att allt var som det skulle med lillfian!! Hur mycket vägde hon o lång? :-) Är ju jättebra att hon håller någon kurva över, det har Mileon gjort länge sedan han knappade om och det har varit tryggt. Nu är de lite en månad kvar till våran 18 mån koll, är så nyfiken :-)



Ha en skön helg nu!!

2012-04-27 @ 11:54:28
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Luiza

Åh, så härligt att allt är bra med er och att Cornelia verkar krya på sig efter ingreppet.



Vilken fin dag ni fick =).



Vill tacka för dina fina kommentarer hos mig, de värmer alltid.



Massa kramar

Postat av: mammaTEA

Skönt med ett OK ;)



Härlig bild! Gillar klänningen. Vart är den ifrån?

2012-04-27 @ 20:15:38
URL: http://mammatea.se
Postat av: rockygirl

Hej Cornelia!!



Det va ju evigheter sen jag var här inne på din blogg. Så stor du har blivit! Lika söt som alltid! Hoppas allt är bra med er!



Massa kramar

2012-05-04 @ 04:24:35
Postat av: Isabel

Cornelia måste vara en av de finaste namnen är ute!

2012-05-10 @ 01:06:51
URL: http://frokenjose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback