Lön

Idag kom lönen och lika fort försvann den, eller inte riktigt men nästan ;-) Vi har spenderat några timmar på stan då vi behövde några småsaker till våran resa. Jag gillar allt med planering, listor, packa (långt i förväg) och ännu fler listor.
Så idag har vi bockat av några punkter på en av listorna, nämligen solskyddsprodukter, mjukgörande krämer, öronsalva, vätskeersättning och nässpray till Cornelia. Sen hittade jag äntligen ett par svarta kortare leggings till den lilla i familjen. Även en solhatt och 5 par trosor fick följa med hem till henne.
Det blev även ett litet inpulsköp av en mindre resväska. Vi har bara haft en stor och nu hade accent 25% på alla väskor från travel så därför fick det bli en till lite mindre. Den vi har nu är i samma märke och den är vi jättenöjda med så jag hoppas att vi gillar den här lika mycket.


Gissa vem som har valt färgerna ;-)

Igår testade vi att låta Cornelia ha trosor på sig. Ungefär 1 timme gick hon omkring i sina fina trosor utan att det hände nån olycka, men hon ville inte heller kissa på pottan.
Idag testade vi igen men då hände 2 olyckor, men men skam den som ger sig. Jag vet att det är lite tidigt men samtidigt så är det bra att slippa ha blöja på sig hela tiden. Hon är i alla fall stolt då trosorna kommer på.

Igår fick jag äntligen tag i kvinnan som har hand om förskoleplaceringarna och tyvärr hade hon inte så goda nyheter till oss. Vi har sökt plats på förskolan som ligger närmast oss och dit är det ungefär 5km. Men det är inte säkert att vi får plats där utan Cornelia är precis på gränsen.
Får vi inte plats där så finns det två andra alternativ som hon kan få vara på, problemet är bara att det är 1,5mil dit, plus att barnen som går där inte kommer att gå i hennes klass då skolan börjar...
Men om det nu blir så att vi inte får plats där vi vill att hon ska gå så får hon börja på ett av de andra förskolorna och sen får vi byta så fort det finns plats om vi nu inte skulle trivas bra där.
Men vi fortsätter ändå att hoppas att vi får där vi vill ha plats.


Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Hoppas det ordnar sig med förskoleplats.

2012-04-27 @ 20:12:48
URL: http://mammatea.se
Postat av: Sara

Morrn morrn!

Du har en utmaning inne hos mig. :)

2012-04-28 @ 11:20:04
URL: http://langtaneftertvillingarna.com
Postat av: Hanna

Åhå! Det skulle vi vetat om..Kanske vi skulle ha passat på och köpt en till stor väska. Nåja, ingen brådska :)



Hoppas att det löser sig med fskoleplats! Vore ju gormigt om ni får ett av de andra, och sen måste skola in igen då ni får plats



Sv: Vagnar ja..Jag blir snart gråhårig! Vi får nog klura under vår vecka i solen, förhoppningsvis är vi klokare när vi kommer hem :)



Tack fina du! Det var lika stort den här gången att få kika in i magen och säga hej :)



2012-04-28 @ 21:07:52
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback