Bus

När J var liten så var han mer i taket än på golvet... Han var en sån pojke som var precis överallt och skulle utforska allt. Vilket gav hans mamma "gråa hår" i förtid. Han kunde tex smyga upp jätte tidigt på morgonen och "baka", sen när hans mamma vaknade så var det ingridienser överallt.

Så när Cornelia föddes så hoppades vi att hon inte skulle ärva sin pappas rackartygsfasoner. Fram tills nu har hon varit en försiktig tjej som inte gör en massa hyss, det "värsta" hon tidigare gjorde var att sortera tvätten i tvättstugan och drog ut allt från badrumsskåpen.

Hur är hon nu kanske ni undrar och det ska jag berätta. Hon är mer på möbler än på golvet. Att klättra upp och ställa sig på bord är jätte spännande. Samma gäller att ställa sig på sin lekbackar och balansera.
Vid måltider så äter hon fint från början men sen tar hon tallriken/glasen och kastar i golvet och bara grisar. Misstänker starkt att hon går igenom en trotsålder just nu. Får hon inte som hon vill så lägger hon sig på golvet och skriker...

Jag börjar förstå varför många föräldrar låter sina barn börja på dagis när de är i den här åldern (1 år & 5 månader)

Dagens förmiddags mellis bestod av smootie och det var riktigt gott och populärt. I början drack hon den så fint, men sen var det nåt som gick fel....





Behöver jag berätta att det blev duschen för Cornelia sen ;-)


Kommentarer
Postat av: Carin

Hehehe!! Härlig bild!!

2012-04-04 @ 20:41:57
URL: http://thew.blogg.se/
Postat av: mammaTEA

Busunge!

2012-04-05 @ 03:12:51
URL: http://mammatea.se
Postat av: Frugan F

Haha, men C då! Känner igen det hela med min minsting, han gillar också det där med klättring och då framför allt upp på bord! Storebror var så lugn och fin, behövde inte barnsäkra nåt...nu är hela hemmet fullt av barnspärrar!!



Passar på att önska dig en fin påsk! Du kanske ska jobba? Kramar

2012-04-05 @ 09:05:56
URL: http://trueflink.blogspot.com
Postat av: Greta

hahaha så rart barn

2012-04-07 @ 08:27:50
URL: http://torparfru.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback