Sovning

Gårdagens lämning på förskolan är den absolut bästa hitills. Jag sa då att jag skulle åka till Cornelia och hon säger då på en gång Hejdå och vinkar. Får sen en kram och en puss innan hon springer iväg och leker med sina kompisar.
Idag sa hon mamma en gång innan jag skulle åka, men det var fortfarande inga gråtattacker. Så just lämningarna går riktigt bra.
Nåt som går lite sämre är sovningen. Igår så sov hon ungefär 20 minuter innan hon väckte ett annat barn. Idag var det en pojke som väckte henne efter 40 minuter. Så vi har haft en riktigt trött tjej två kvällar på rad.
Men bara vi får till sovrutinerna så kommer det säkert att vi bättre kvällsrutiner också. Allt blir en ond cirkel. Cornelia somnar tidigt på kvällen då hon är så trött och vaknar då tidigt på morgonen...
 
Medans Cornelia har varit på förskolan idag så jag har börjat med ett nytt pysselprojekt. Jag ska göra en filt av massor av filtar. Lite svårt att förklara, men den kommer att gå i randigt tema. Så tänk polarn o pyret ;-)
 
Nu ska jag göra i ordning några paket med kläder som jag har sålt på tradera. Har äntligen fått tummen ur och sålt iväg lite grann som vi inte vill spara.
 
 

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Ni hittar säkert en bra rutin för sovning både hemma och på förskolan snart.

2012-08-23 @ 20:17:37
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Hanna

Ska bli kul att se det färdiga pysselresultatet :)
Hoppas att det funkar bra med både lämning och sovning idag om hon ska dit, här var det samma visa med ett ledset "-mamma" och frökens famn.

Sv: MÅNDAG!? Förmiddag? :)

Väldigt tacksamt med hjälp till att fylla garderoben, även om det var billiga basplagg så behövs det ju en hel del ombyten och då drar det ju iväg..Satt och kollade vad jag tänkte beställa och då sa farmorn att vi skulle beställa från dem :)

2012-08-24 @ 10:01:51
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Hanna

Sv: Men härligt! Ser framemot fika och strosa på stan :) Haha, det får nog bli en dramaten..eller så får vi hålla hårt i plånböckerna så inte kassarna blir så tunga ;) Det blev en riktig myskväll, fast vi gick och la oss vid 11 :D

2012-08-25 @ 09:53:29
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Ida

Va skönt att det går bra =)
Sover de i samma rum?

2012-08-25 @ 13:42:47
URL: http://alexandraida.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback