Blä

Jag skulle aldrig ha skrivit det förra inlägget om att jag inte trodde att det var magsjuka som Cornelia har drabbats av.
Hon kräktes inget mer och då trodde jag att faran var över, men igår efter middagen så blev hon riktigt lös i magen och det fortsatte under hela kvällen. Även idag har det fortsatt, så jag kan nog säga att magsjukan har hittat hit :-(
 
Om man ska se nåt positivt i det hela är att Cornelia inte har velat ha blöja på sig utan har sprungit och kissat/bajsat på pottan. Självklart har de mesta hamnat i blöjan men flera gånger har hon fått bråttom av med blöjan för att sätta sig på pottan och bingo! Tidigare har hon aldrig varit intresserad av pottan, utan nu har det helt plötsligt kommit. Insåg då att trosorna som vi tidigare har köpt är för små så lite nya måste skaffas!
 
Idag flydde jag hemmet för att shoppa lite grann. Skönt bara att komma utanför de här "sjuka" väggarna. Jag har nåt som heter Wrapp det innebär att man ger bort presentkort på olika ställen till sina facebook vänner, vilket inte kostar en krona.
Hur som helst så hade jag lite presentkort så idag har jag shoppat ett hus som man har ett värmeljus i på EM för 135kr och bara betalat 35kr. På Clas Ohlsson köpte jag en vattenkokare som jag bara behövde betala 49kr för. Känns riktigt kul det här. Så om ni inte har Wrapp så rekomenderar jag er verkligen att skaffa det, gratis är gott!
 
Jag var även på HM där jag köpte lite underkläder till mig & J, långkalsonger till Cornelia och ett linne till mig själv. De har just nu ett erbjudande där till alla medlemmar, handla för 500kr och få 100kr rabatt. Sånt gillar jag!
På Lindex köpte jag mig ett par nya leggings, även där var det rabatt 20% på ett helt köp.
Intersport fick sig också ett besök av mig, där köpte jag ett par mysbyxor och en munkjacka från Puma till J.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mammatea

Inte kul med magsjuka! Desto roligare med shopping.

2012-12-09 @ 02:19:59
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback